You are here:-TENERIFE QUIZ – 7 VRAGEN – DEEL 18

TENERIFE QUIZ – 7 VRAGEN – DEEL 18

Hoeveel melaatsen werden er ondergebracht in het Sanatorio de Abades?

In welk jaar werd de luchthaven in het zuiden van Tenerife ingehuldigd?

El Mariposario is een zeer gekende en mooie attractie. Maar wat betekent het woord 'mariposario'?

In welke gemeente op Tenerife is het Mariposario gelegen?

Bij een vliegtuigvertraging heb je als passagier recht op een schadevergoeding vanaf het moment dat de vlucht vijf uur bedraagt. Welke bewering is onjuist?

Het vergane vakantie- en familiepark Ten Bel ligt op de Costa del Silencio. Hoe noemt de gemeente waarvan deze kuststreek deel uitmaakt?

Als je een overtreding begaat en je wordt daarvoor beboet kun je korting krijgen door snel te betalen. Hoeveel bedraagt deze korting?

By |2018-10-19T18:03:52+00:00oktober 20th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor TENERIFE QUIZ – 7 VRAGEN – DEEL 18

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.