dinsdag, oktober 3, 2023
spot_img
HomeWeerberichtWEERBERICHT 2018-11-08

WEERBERICHT 2018-11-08

REGEN EN ONWEER
De Canarische Eilanden bereiden zich andermaal voor op een week waarin instabiliteit in de bovenste luchtlagen zal zorgen voor een dipje in het zonnige novemberweer. Dat kunnen we zien op alle GFS-modellen. Waar en op welke locaties het gaat regenen is momenteel niet zichtbaar. Deze waarneming profileert zich momenteel voor het volledige eiland.
Deze week is al vrij nat en grijs begonnen in het noorden van Tenerife, en de rest van de week zal  vergelijkbaar zijn.

Vanaf maandag 12 november 2018 is er opnieuw atmosferische instabiliteit ontstaan en dan worden er buien verwacht, vooral in het noorden, die de streek nu al kletsnat maakt. 

Zoals het weer zich nu aankondigt mogen we  zaterdag stormachtig weer verwachten met buien en plaatselijk veel regen en onweer. Het kan hard waaien en rukwinden zijn mogelijk. Vrijdag is de oplopende dag, zondag de aflopende. De temperaturen zakken een beetje, vooral de nachten worden koeler.
We blijven het opvolgen en updaten de waarneming waar nodig.
Een stormachtige depressie boven de Atlantische Oceaan met de naam Diana zal zaterdag regen en mogelijks ook onweer brengen. Er zijn momenteel nog geen waarschuwingen uitgegeven, maar wij verwachten dat ze er komen.
Op langere termijn wordt het eerder wisselvallig … de zomer is voorbij, ook op Tenerife.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

WAT IS HET FIJN OP TENERIFE!

CARRERA POR LA VIDA

GELUK OP EEN EILAND

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

WAAR EEN WIL IS

KLEINE POTJES

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

VLIEGANGST

NEERSLAG OP TENERIFE

ILLUSTERE BEZOEKERS