You are here:---WEBCAMS OP TENERIFE

WEBCAMS OP TENERIFE

Ik een vorig artikel WAT MIS JE had ik het over zaken en dingen die je op het eiland mist. Dit artikel staat daar haaks op. Wat mis je als je je zit op te vreten in je thuisland? Je ziet de thermometer in elkaar duiken, terwijl de bomen het lijken te begeven. Straten en pleinen liggen vol met afgewaaide bladeren en terwijl je naar buiten kijkt komt net de tweeëndertigste regenbui over. Het water gutst de riolen in en strakst komt koning winter aan op zijn slede.

Dan kun je niets anders doen dan nog wat dichter bij de kachel te kruipen. Terwijl je dat doet denk je bij jezelf wat je in godsnaam in de Lage Landen te zoeken hebt. Drieduizend kilometer verder ligt een schitterend eiland te blinken in een stralende zon en daar wil je snel terug naar toe.
Verplichtingen houden je in de greep om thuis te blijven om je dagdagelijkse ding te doen  terwijl je verder ‘je kas opvreet’ en je ergert aan dingen die negativiteit uitstralen en je in een neerwaartse spiraal meeslepen.

Ik heb goed nieuws, geloof ik …
Zonder je één meter te verplaatsen kun je Tenerife thuis binnenhalen.  Diverse locaties kun je hier, met één simpele klik, voor je neus toveren. Dit is misschien een simpele troost, maar het helpt je wel een beetje vooruit om te herleven.
Ik heb een aantal webcams op Tenerife geselecteerd die snel en zonder complexen een reëel beeld van een aantal locaties projecteren.
Door het feit dat je je kunt vastklampen aan het idee dat deze beelden in realtime worden weergeven spreek ik dan ook over livecams en niet over webcams.

Laat je alvast maar wegzakken en wegdromen tot de tijd zich aankondigt tot wanneer je, echt en fysiek, opnieuw naar Tenerife kunt afreizen.
Meer kan ik niet aanbieden. Sorry.

Santa Cruz – Haven

Buenavista Golf

San Miguel de Abona

El Médano – Playa

Puerto de la Cruz – Puertito


Guía de Isora – Gran Melía 1

 Playa de Troya

Playa Fañabé

Karting Club-Las Chafiras

Santa Cruz – Panorama

Santa Cruz (Plaza de Candelaria)

Playa Surf in El Médano

Golf Costa Adeje

Garachico (tijdelijk onbeschikbaar)

Las Galletas (Marina Sur)

Puerto Colón – Kade

Puerto Colón – Haven

Los Cristianos – Playa & Puerto

Los Cristianos – Playa Las Vistas

Los Cristianos – Golden Mile (Momenteel offline)
 

Los Cristianos – Paseo marítimo de Las Vistas – (Tijdelijk onbeschikbaar)

Livecam aan boord van de Royal Delfin

Los Gigantes – Acantilados

Macizo de Anaga

Puerto de la Cruz – Playa San Telmo

El Tanque – Mirador Lomo Molino

Arafo

El Médano – Panorama

La Orotava (zwenkende camera: zandtapijten)

 

 

 

By | 2018-06-24T10:15:54+00:00 oktober 6th, 2017|Categories: Weetjes|Tags: , , , |1 Comment

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

One Comment

Leave A Comment