maandag, juli 22, 2024
HomeWebcamsWEBCAMS OP TENERIFE
SEB LEESON LEGAL GROUP

WEBCAMS OP TENERIFE

Webcams op Tenerife staat haaks op een vorig artikel WAT MIS JE dat over zaken en dingen handelden die je op het eiland mist. Wat mis je als je je zit op te vreten in je thuisland? Je ziet de thermometer in elkaar duiken, terwijl de bomen het lijken te begeven. Straten en pleinen liggen vol met afgewaaide bladeren en terwijl je naar buiten kijkt komt net de tweeëndertigste regenbui over. Het water gutst de riolen in en strakst komt koning winter aan op zijn slede.

WEBCAMS OP TENERIFE
De locaties waar webcams zijn opgesteld op Tenerife

Dan kun je niets anders doen dan nog wat dichter bij de kachel te kruipen. Terwijl je dat doet denk je bij jezelf wat je in godsnaam in de Lage Landen te zoeken hebt. Drieduizend kilometer verder ligt een schitterend eiland te blinken in een stralende zon en daar wil je snel terug naar toe. Verplichtingen houden je in de greep om thuis te blijven om je dagdagelijkse ding te doen terwijl je verder ‘je kas opvreet’ en je ergert aan dingen die negativiteit uitstralen en je meeslepen in een neerwaartse spiraal.

Goed nieuws

Zonder je één meter te verplaatsen kun je Tenerife thuis binnenhalen. Diverse locaties kun je hier, met één simpele klik, voor je neus toveren. Dit is misschien een simpele troost, maar het helpt je wel een beetje vooruit om te herleven. Wij hebben een aantal webcams op Tenerife geselecteerd die snel en zonder complexen een reëel beeld van een aantal locaties projecteren.

Door het feit dat je je kunt vastklampen aan het idee dat deze beelden in realtime worden weergeven houden we het liever op livecams en niet over webcams.
Laat je alvast maar wegzakken en wegdromen tot de tijd zich aankondigt wanneer je, echt en fysiek, opnieuw naar Tenerife kunt afreizen.


El Teide (1)

Punta del Hidalgo (zeezwembad) (2)

Mascavallei (3)

Playa Las Teresitas (4)

Playa del Duque (5)

Playa La Pinta (6)

Garachico (7)

Santa Cruz – Haven (8)
Uitgerust met micro en zwenkbare camera met zoomlens 

Buenavista Golf (9)

Playa La Vistas – Los Cristianos (10)

Puerto de la Cruz – Puertito (11)

 Roca Nivaria Gran Hotel (12)


Karting Club-Las Chafiras (13)
webcam karting club Las Chafiras racetrack circuit

Santa Cruz (Plaza de Candelaria) (14)

Playa Surf in El Médano (15)

Golf Costa Adeje (16)

Puerto Colón – Haven (17)webcam Puerto Colón ontspanning mariene boten excursies watersport activiteitPlaya en haven Los Cristianos (18)

Bahía de Los Cristianos (19)
Bewegende camera met zoomfunctie

Livecam aan boord van de Royal Delfin (20)webcam Royal Delfin spotten dolfijnen camera walvissen toeristen oceaan zichtLos Gigantes – Acantilados (21)

Playa San Telmo (Puerto de la Cruz) (22)
WEBCAMS OP TENERIFE

Puerto de La Cruz – Lago Martiánez (23)
WEBCAMS OP TENERIFE

Playa de Troya – Costa Adeje (24)
WEBCAMS OP TENERIFE

La Orotava – Zwenkcamera (25)
WEBCAMS OP TENERIFE

El Sauzal (26)
WEBCAMS OP TENERIFE

Playa El Médano (27)
WEBCAMS OP TENERIFE

Playa Fañabé (28)
WEBCAMS OP TENERIFE

Playa de Santiago – La Gomera (29)
WEBCAMS OP TENERIFE

Santiago del Teide – Playa La Arena (30)
WEBCAMS OP TENERIFE

Punta Brava – Puerto de la Cruz (31)
WEBCAMS OP TENERIFE

Plaza de España – Santa Cruz (32)
WEBCAMS OP TENERIFE

WEBCAMS OP TENERIFEDe volgende webcams zijn commerciële webcams.

Hotel Hovima Jardín Caleta

Hotel Roca Nivaria
WEBCAMS OP TENERIFE

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

10 REACTIES

  1. Hallo,

    Is de webcam van Hotel Playa Paraiso actief? Ik vond hem niet terug in de lijst. En vermits we naar Playa Paraiso trekken in november hadden we daar graag een zicht op gehad. Maar het hotel opent pas terug in september, wat kan verklaren dat de webcam niet actief zou zijn.

    Dank voor de opvolging

  2. Bij het bekijken van deze webcams heb ik gemengde gevoelens. Eerst is er het genieten van deze beelden en de bewondering voor wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Daarna overvalt mij een onwennig en onveilig gevoel. Is dit niet “Big Brother” op zijn best?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP