maandag, juli 22, 2024
HomeWebcamsWEBCAM2 SANTIAGO DEL TEIDE
SEB LEESON LEGAL GROUP

WEBCAM2 SANTIAGO DEL TEIDE

Webcam2 Santiago del Teide toont ons een charmante gemeente in het westen van Tenerife  vlakbij het majestueuze Teno-gebergte. Deze regio staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met ruige landschappen die variëren van diepe ravijnen en vruchtbare valleien tot spectaculaire kliffen langs de kust.

Het hart van de gemeente is het kerkplein, dat wordt gedomineerd door de pittoreske kerk, gewijd aan San Fernando Rey, een belangrijk religieus en cultureel centrum voor de lokale gemeenschap. Deze kerk, met haar opvallende witte muren en rode dak, vormt een schilderachtig beeld tegen de achtergrond van het groene gebergte.

Santiago de Teide is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een plaats met een rijke geschiedenis en cultuur. De gemeente heeft een agrarische achtergrond, met terrasvormige velden die de heuvels bedekken, waar traditioneel gewassen als bananen, tomaten en wijnranken worden verbouwd. De lokale wijn, met name de Malvasia, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en maakt deel uit van de culinaire erfenis van het gebied.

De regio is ook een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, met tal van paden die door het Teno-gebergte slingeren, leidend naar verborgen schatten zoals de Masca-kloof, kleine bergdorpjes en uitkijkpunten met adembenemende uitzichten over het eiland en de oceaan.

Santiago de Teide viert zijn lokale feesten en tradities met veel enthousiasme, waaronder de jaarlijkse festiviteiten ter ere van Sint Jacobus, die een mix van religieuze processies, volksdansen en culinaire feesten omvatten. Deze evenementen bieden bezoekers een unieke kans om de lokale cultuur en gastvrijheid te ervaren.

Met zijn natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en gastvrije gemeenschap is Santiago de Teide een betoverende bestemming die bezoekers een authentieke Tenerife-ervaring biedt, ver weg van de drukte van de toeristische centra. Het is een plaats waar traditie en natuur hand in hand gaan, en biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die het geluk heeft dit juweeltje te ontdekken.

Webcam2 Santiago del Teide kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

CARRERA POR LA VIDA

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

WIJN ONDER WATER

KWALLEN AAN DE KUST

SEB LEESON LEGAL GROUP