donderdag, april 18, 2024
HomeWebcamsWEBCAM PLAZA DE CANDELARIA
spot_img

WEBCAM PLAZA DE CANDELARIA

De webcam Plaza de Candelaria toont ons een deel van Santa Cruz dat het kloppende centrum vormt van sociale activiteiten en cultureel leven op het eiland. Dit levendige plein, omgeven door historische gebouwen en moderne voorzieningen, weerspiegelt de dynamische atmosfeer van de hoofdstad van Tenerife.

Het plein is genoemd naar de beschermheilige van Tenerife, de Maagd van Candelaria, wiens imposante standbeeld trots op het plein prijkt. De Plaza de la Candelaria fungeert als een ontmoetingspunt, een plek waar lokale bevolking en bezoekers samenkomen om te genieten van de levendige ambiance, omringd door palmbomen en met uitzicht op de glinsterende oceaan.

Rondom het plein staan enkele indrukwekkende architecturale juweeltjes. De Iglesia de la Concepción, een historische kerk met een rijke geschiedenis, staat majestueus aan de ene kant van het plein. Aan de andere kant prijkt het modernere gebouw van het Cabildo de Tenerife, dat een opvallende mix van hedendaagse en traditionele architectuur vertegenwoordigt.

De Plaza de la Candelaria fungeert als het startpunt voor tal van culturele en religieuze evenementen, waaronder processies en vieringen ter ere van de patroonheilige. De nabijgelegen Calle Castillo, een levendige winkelstraat, strekt zich uit vanaf het plein en biedt een scala aan boetieks, winkels en eetgelegenheden. Het is de ideale plek voor een ontspannen wandeling, winkelen of genieten van lokale delicatessen.

’s Avonds komt het plein tot leven met verlichting en lokale straatartiesten, waardoor het een uitnodigende sfeer krijgt voor avondwandelingen en sociale bijeenkomsten. Het is ook de toegangspoort tot de nabijgelegen haven, waar prachtige jachten en boten de haven sieren, en waar restaurants en bars een prachtig uitzicht op zee bieden.

Kortom, Plaza de la Candelaria en de omliggende gebieden vormen het bruisende centrum van Santa Cruz de Tenerife. Het plein dient als een levendig podium voor sociale interacties, culturele vieringen en is een hub van activiteit in deze kosmopolitische stad, waar de geschiedenis van Tenerife samensmelt met het moderne stadsleven.

Webcam Plaza de la Candelaria kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen. Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

GELUK OP EEN EILAND

ZWEMBADGENOEGENS

CARRERA POR LA VIDA

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img