vrijdag, april 19, 2024
HomeWebcamsWEBCAM PLAYA LAS VISTAS
spot_img

WEBCAM PLAYA LAS VISTAS

Webcam Playa Las Vistas toont ons een van de mooiste stranden aan de zuidkust van Tenerife. Het strand strekt zich uit als een uitnodigend zandtapijt, badend in het schitterende Canarische zonlicht. Dit aantrekkelijke strand, gelegen in het bruisende Los Cristianos, biedt een idyllisch toevluchtsoord voor zonnebaders, zwemmers en aanbidders van een goudgeel strand dat naadloos overgaat in kristalheldere wateren.

Playa de las Vistas omarmt bezoekers met een uitgestrekt kustlandschap dat uitnodigt tot ontspanning en vermaak. De zachte branding streelt de kustlijn, terwijl de zeebries de lucht vult met een verfrissende zoute geur. Parasols sieren het zand, waar enkelingen, paren, families en vrienden zich settelen voor een dag onder de stralende zon.

Langs de promenade, die de kustlijn omlijst, flaneert een eclectische mix van bezoekers. Lokale kunstenaars bieden hun werkjes aan, terwijl straatartiesten de sfeer verrijken. De promenade herbergt tevens gezellige cafés en restaurants, waarvan de terrassen een panoramisch uitzicht bieden op het strand en de oceaan. Hier kunnen gasten genieten van lokale lekkernijen en van een verfrissend drankje.

De bruisende omgeving strekt zich uit tot in de winkelgebieden rondom het strand, waar boetieks en souvenirwinkels de nieuwsgierige bezoekers verwelkomen. Voor wie de drukte wil ontvluchten, zijn er rustige plekjes met schaduwrijke palmbomen die uitnodigen tot een vredige ontsnapping met het geluid van de golven als achtergrondmuziek.

Playa de las Vistas, een parel aan de kust van Los Cristianos, belichaamt de veelzijdigheid van Tenerife’s schoonheid. Het combineert ontspanning en levendigheid, natuurlijke pracht en menselijke creativiteit, waardoor het niet alleen een strand in de picture staat, maar een complete ervaring aanbiedt voor hen die de ziel van het eiland willen omarmen.

Webcam Playa Las Vistas kun je HIER ontdekken.
Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

 

 

 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

ZOMERSE KERST OP TENERIFE

SCHRIJF IK PALM-MAR CORRECT?

MEER DAN 29.000 LEDEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

VIEZE BEESTEN

CIJFERS OVER TENERIFE

spot_img