maandag, juli 15, 2024
HomeWebcamsWEBCAM PLAYA EL MÉDANO
SEB LEESON LEGAL GROUP

WEBCAM PLAYA EL MÉDANO

Webcam El Médano toont ons het strand gelegen in de gelijknamige deelgemeente van Granadilla de Abona, gelegen aan de zuidoostkust van Tenerife. Dit kustgebied staat bekend om zijn uitgestrekte, natuurlijke zandstrand dat zich uitstrekt langs de kristalheldere wateren van de Atlantische Oceaan. Dit charmante strand is omgeven door een levendige boulevard die het natuurlijke landschap aanvult met een scala aan gezellige cafés, restaurants en boetieks, waardoor bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van de lokale keuken en unieke winkelervaringen.

De sfeer op El Médano is ontspannen en vriendelijk, met een mix van lokale inwoners en internationale toeristen die samenkomen om te genieten van de zon, het strand en de oceaan. De playa staat bekend om zijn uitzonderlijke windomstandigheden, waardoor het een geliefde bestemming is voor windsurfers en kitesurfers van over de hele wereld. De horizon wordt vaak gesierd door de kleurrijke zeilen van deze windsporten, wat een dynamisch en levendig tafereel creëert tegen de achtergrond van de Montaña Roja, een iconisch reservaat dat deel uitmaakt van het beschermde natuurgebied.

Achter het strand ligt het dorp El Médano, een plek waar traditionele Canarische architectuur en een relaxte levensstijl de toon zetten. Het dorp ademt een bohemien sfeer uit, met straatmarkten, muzikale evenementen en kunstexposities die regelmatig plaatsvinden, waardoor de culturele rijkdom van de regio wordt benadrukt.

De natuurlijke schoonheid van El Médano wordt verder versterkt door de nabijgelegen natuurlijke zwembaden en wandelpaden die bezoekers uitnodigen om de lokale flora en fauna te verkennen. Het beschermde natuurgebied rond Montaña Roja biedt niet alleen adembenemende uitzichten maar dient ook als een toevluchtsoord voor diverse vogelsoorten, waardoor het een populaire bestemming is voor natuurliefhebbers en wandelaars.

El Médano is meer dan alleen een strand; het is een levendige gemeenschap die trots is op haar natuurlijke erfgoed, haar passie voor watersport en een sterke verbondenheid met de Canarische cultuur. Het is een plek waar de schoonheid van Tenerife in al zijn facetten wordt gevierd, van het uitgestrekte zandstrand tot de gastvrije sfeer van het dorp.

Webcam Playa El Médano kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

WAT EEN MENS GELUKKIG MAAKT

VIRUSSEN OP TENERIFE

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

TE VEEL VOERTUIGEN

WIJNEN UIT TENERIFE

BEROOFD, GESTOLEN OF VERLOREN

SEB LEESON LEGAL GROUP