zaterdag, april 13, 2024
HomeBlogNieuwsWEBCAM MASCA
spot_img

WEBCAM MASCA

Webcam Masca toont ons een schilderachtig bergdorpje gelegen in het Tenogebergte. Dit idyllische gehucht, gelegen in het noordwesten van het eiland, wordt vaak beschouwd als een van de meest pittoreske en afgelegen plekken op Tenerife en is meteen de startplaats van de wandeling door de Mascavallei.

Het dorpje wordt omgeven door imposante kliffen en weelderige, groene heuvels, waardoor het een adembenemende omgeving heeft die uitnodigt tot verkenning. Smalle, kronkelende straatjes banen zich een weg door het dorp, geflankeerd door traditionele Canarische huizen met kleurrijke gevels die de charme van de lokale architectuur weerspiegelen.

Masca staat bekend om zijn spectaculaire uitzichten. Vanaf verschillende punten in het dorp hebben bezoekers een panoramisch zicht op de omliggende bergen en valleien, en op heldere dagen reikt het zicht zelfs tot aan de glinsterende oceaan in de verte. Het is een uitnodiging voor wandelaars en natuurliefhebbers om de adembenemende paden te verkennen die zich uitstrekken vanuit het dorp en door het omringende berglandschap slingeren.

Ondanks zijn afgelegen ligging heeft Masca een rijke geschiedenis en cultuur. De lokale bevolking heeft eeuwenlang vastgehouden aan traditionele gebruiken en ambachten, wat te zien is in de ambachtelijke winkels waar bezoekers handgemaakte souvenirs kunnen vinden.

Hoewel Masca van oudsher bekend stond als een geïsoleerd bergdorp, heeft het in de loop der jaren een zekere populariteit gekregen bij toeristen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte. De tocht naar Masca kan avontuurlijk zijn, met slingerende bergwegen die naar het dorp leiden, maar de beloning is de moeite waard. Masca belichaamt de rust en schoonheid van het Tenogebergte en biedt een onvergetelijke ervaring voor degenen die op zoek zijn naar de charme van een afgelegen bergdorp op Tenerife.

Webcam Masca kun je HIER ontdekken.
Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen. Wij voorzien in een vijftigtal webcams waarbij elke keer informatie wordt gegeven over de locatie. 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

AUTORIJDEN OP TENERIFE

BLIJF IN DE KOELTE

TEN BEL

spot_img