vrijdag, april 19, 2024
HomeWebcamsWEBCAM MARINA DEL SUR
spot_img

WEBCAM MARINA DEL SUR

Webcam Marina del Sur in Las Galletas toont ons een charmant en levendige jachthaven die als een schilderachtige poort naar de Atlantische Oceaan fungeert. Deze regio, bekend om haar adembenemende natuurlijke schoonheid, combineert de ruwe aantrekkingskracht van de vulkanische landschappen van Tenerife met de serene blauwe wateren van de oceaan, waardoor het een populaire bestemming is voor allen die aangetrokken worden door alles wat beweegt op het water.

Las Galletas zelf is een traditioneel vissersdorpje dat zijn authentieke charme heeft weten te behouden ondanks de groei van het toerisme. Het dorp is vernoemd naar de ‘koekjes’ (galletas) vormige stenen die ooit kenmerkend waren voor het strandgebied. De dagelijkse vismarkt, waar de verse vangst van de dag verkocht wordt, is een levendige plek die de lokale cultuur en tradities weerspiegelt.

Marina del Sur, als kloppend hart van Las Galletas, biedt een scala aan faciliteiten voor watersportliefhebbers, waaronder duiken, zeilen en vissen. De jachthaven is uitgerust met moderne voorzieningen om aan de behoeften van de bezoekende jachten te voldoen, maar heeft tegelijkertijd een ontspannen sfeer weten te behouden die zo typerend is voor de Canarische levenswijze.

Rondom de jachthaven vind je een verscheidenheid aan restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten, vaak met een prachtig uitzicht op de aangemeerde boten en de oceaan. De boulevard langs de kust nodigt uit tot lange wandelingen, waarbij je de zilte zeelucht kunt inademen en kunt genieten van het rustgevende geluid van de golven.

De omgeving van Las Galletas is rijk aan natuurlijke wonderen, waaronder het spectaculaire landschap van het nabijgelegen Teide National Park, dat domineert met de hoogste berg van Spanje, de Teide vulkaan. De combinatie van de levendige maritieme activiteiten en de serene natuurlijke schoonheid maakt Marina del Sur in Las Galletas tot een unieke bestemming die de essentie van Tenerife belichaamt.

Webcam Marina del Sur (Las Galletas) kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

VAN KUST TOT KUST

‘S LANDS WIJS

ALS DE JONGE WIJN BLOEIT…

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img