vrijdag, april 12, 2024
HomeWebcamsWEBCAM LOS GIGANTES
spot_img

WEBCAM LOS GIGANTES

Webcam Los Gigantes toont ons de gigantische kliffen die de oceaan scheiden van het Tenogebergte. Los Gigantes is gelegen aan de westkust van Tenerife en huisvest een van de meest opvallende natuurlijke wonderen van het eiland. Deze adembenemende bestemming dankt zijn naam aan de imposante kliffen die hoog boven de oceaan uitsteken, als reuzen die de kustlijn bewaken.

De gigantische kliffen van Los Gigantes rijzen 600 tot 800 meter boven de zeespiegel uit, waardoor ze een van de hoogste verticale wanden van Europa vormen. Hun steile en rotsachtige silhouet vormt een dramatisch contrast met de diepblauwe wateren van de Atlantische Oceaan, waardoor een onvergetelijk panorama ontstaat dat bezoekers betovert en verwondert.

Naast de indrukwekkende kliffen biedt Los Gigantes ook een betoverende omgeving die uitnodigt tot verkenning. Kleine baaien met glinsterend turquoise water strekken zich uit langs de kustlijn, terwijl charmante promenades langs de waterkant uitnodigen tot rustige wandelingen met uitzicht op de zee.

Het gebied rond Los Gigantes staat ook bekend om zijn rijke mariene leven, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van duiken en snorkelen. Onder de kristalheldere golven ontvouwt zich een kleurrijk onderwaterlandschap, bevolkt door een diversiteit aan vissen, schildpadden en zelfs dolfijnen, die de zeeën voor de kust van Tenerife hun thuis noemen.

Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt Los Gigantes ook mogelijkheden voor boottochten en excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de spectaculaire kliffen van Masca en de schilderachtige baaien van Puerto de Santiago.

Kortom, Los Gigantes is niet alleen een bestemming van natuurlijke grootsheid, maar ook een plek van ontdekking en verwondering. Of je nu de majestueuze kliffen bewondert, de onderwaterwereld verkent of gewoon geniet van de rustgevende sfeer langs de kust, Los Gigantes biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Webcam Los Gigantes kun je HIER ontdekken.
Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img