vrijdag, april 12, 2024
HomeWebcamsWEBCAM LA OROTAVA
spot_img

WEBCAM LA OROTAVA

Webcam La Orotava toont ons een stad die in een weelderige vallei ligt en die doordrenkt is van geschiedenis en schoonheid. De stad wordt omarmd door de vruchtbare groene heuvels van de vallei, met de indrukwekkende Teide die manifest op de achtergrond aanwezig is, waardoor een bijna sprookjesachtige aanblik wordt gecreëerd.

De architectuur van La Orotava is een levende catalogus van Canarische geschiedenis, met goed bewaarde voorbeelden van zeventiende- en achttiende-eeuwse gebouwen. De geplaveide straten en traditionele huizen met hun karakteristieke houten balkons en binnenplaatsen vol bloemen geven de stad een gevoel van tijdloze charme. Het historische centrum staat vol met architectonische juweeltjes, zoals de kerken van La Concepción en San Agustín, en het Casa de los Balcones, een museum dat de bezoeker een kijkje geeft in de traditionele levenswijze.

Rondom La Orotava is de natuur overvloedig. De vallei staat bekend om zijn vruchtbare grond en prachtige tuinen, zoals de botanische tuinen van Hijuela del Botánico, een kleinere versie van de beroemde botanische tuinen in Puerto de la Cruz. Landbouwterreinen, waarvan sommige nog steeds worden bewerkt met traditionele methoden, strekken zich uit tot waar het oog reikt en benadrukken het landelijke karakter van de regio.

De omgeving van La Orotava is ook rijk aan natuurlijke wonderen. De stranden van de Orotava-vallei zijn een kort ritje verwijderd, terwijl de wandelpaden die leiden naar de Teide, Spanje’s hoogste piek, een uitnodiging zijn voor avonturiers. Het Nationaal Park Teide, een Werelderfgoedlocatie, biedt een maanachtig landschap van vulkanische rotsen en lavavelden die contrasteren met de weelderige groenheid van de vallei.

La Orotava is een stad die zowel de rijke historie als de adembenemende natuurlijke schoonheid van Tenerife weerspiegelt. Het is een plaats waar bezoekers stap voor stap kunnen verdwalen in de kronkels van de geschiedenis, terwijl ze genieten van de overvloedige natuurlijke geschenken van het eiland.

Webcam La Orotava kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

ZWEMBADGENOEGENS

VACCINATIE TEGEN RODDELS

WIJ ZIJN DE PINEUT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

FRANSE COMPLIMENTJES

- Reclame -spot_img

WEETJES

STRAND ZONDER ZAND

DE BASILIEK VAN CANDELARIA

BLIJF IN DE KOELTE

spot_img