vrijdag, april 12, 2024
HomeWebcamsWEBCAM EL SAUZAL
spot_img

WEBCAM EL SAUZAL

Webcam El Sauzal toont ons het noordelijk kustgebied waar ook de Teide imposant aanwezig is. El Sauzal is een pittoresk dorp dat een betoverend uitzicht biedt op de ruige Atlantische kustlijn. De serene uitstraling van dit gebied is een reflectie van de rustige en ongerepte natuur die kenmerkend is voor het noorden van het eiland. Met zijn verhoogde ligging biedt El Sauzal een panoramisch perspectief op de oceaan, op Puerto de La Cruz en de omringende natuur, wat het tot een perfecte plek maakt voor contemplatie en genot van de natuurlijke schoonheid.

De architectuur van El Sauzal is een mix van traditionele Canarische stijl en moderne accenten. De witgekalkte huizen met hun rode dakpannen staan in contrast met het diepe blauw van de zee en de levendige groene vegetatie. Het dorp is trots op zijn goed onderhouden openbare tuinen en parken, zoals het Parque de Los Lavaderos, waar bezoekers kunnen wandelen tussen inheemse planten en bomen, terwijl ze luisteren naar het rustgevende geluid van stromend water.

De kust van El Sauzal is gekenmerkt door kliffen die dramatisch aflopen naar de zee, waar golven zachtjes tegen de rotsen slaan. Kleine baaien en natuurlijke zwembaden, gevormd door vulkanische activiteit, bieden unieke zwemervaringen voor degenen die de koele wateren willen verkennen.

De regio rond El Sauzal is rijk aan wijngaarden, waar de vruchtbare vulkanische grond en het gunstige klimaat bijdragen aan de productie van enkele van de beste wijnen van het eiland. Bezoekers kunnen lokale bodega’s bezoeken om de smaken van de regio te proeven, vaak gepaard met gastronomische lekkernijen die de lokale keuken weerspiegelen.

Verder landinwaarts strekken de bossen en groene hellingen van de bergketen zich uit, met wandelpaden die uitnodigen tot avontuur en ontdekking. De rustige omgeving biedt een scherp contrast met de bruisende toeristencentra in het zuiden van Tenerife en biedt een authentiekere kijk op het eiland.

Webcam El Sauzal toont ons een juweeltje in het noorden van Tenerife, een toevluchtsoord voor diegenen die de drukte willen ontvluchten en zich willen onderdompelen in de natuurlijke en culturele pracht van het eiland.

Webcam El Sauzal kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

BORGEN BRENGEN ZORGEN

TIJD HEEFT VLEUGELS

BOFFEN EN BLAZEN…

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img