zondag, april 14, 2024
HomeWebcamsWEBCAM BAJAMAR
spot_img

WEBCAM BAJAMAR

Webcam Bajamar in San Cristóbal de La Laguna biedt een fascinerende blik op een van de meest pittoreske en charmante gebieden van Tenerife. Gelegen aan de noordoostkust van het eiland, omarmt Bajamar de essentie van het Canarische eilandleven met zijn adembenemende natuurlijke zwembaden, ruige kustlijnen en het achterliggende weelderige landschap.

Bajamar, een klein kustplaatsje, staat bekend om zijn natuurlijke zwembaden die door vulkanische activiteit zijn gevormd. Deze baden, gevuld met kristalhelder water uit de Atlantische Oceaan, vormen een veilige en unieke zwemervaring, beschermd tegen de sterke stromingen en golven. De live webcam biedt een prachtig uitzicht op deze baden, waardoor toeschouwers van over de hele wereld getuige kunnen zijn van de natuurlijke schoonheid en de dynamiek van de oceaan die tegen de rotsachtige kust slaat.

De omgeving van Bajamar wordt gekenmerkt door zijn serene schoonheid en is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Achter het kustgebied rijzen groene heuvels op, deel uitmakend van het Anaga-gebergte, een biosfeerreservaat erkend door UNESCO. Dit gebied biedt talrijke wandelroutes die bezoekers door oude laurierbossen, langs charmante gehuchten en naar spectaculaire uitzichtpunten leiden.

San Cristóbal de La Laguna, de stad waaraan de webcam zijn naam deels ontleent, ligt iets verder landinwaarts en is een historische schat op zich. Deze stad, een UNESCO Werelderfgoed, is beroemd om zijn goed bewaarde koloniale architectuur, sfeervolle straten en levendige culturele scene. De harmonieuze mix van geschiedenis, cultuur en natuur maakt dit gebied tot een must-see voor elke bezoeker van Tenerife.

Kijken via de webcam Bajamar is niet alleen een manier om de schoonheid van deze locatie te bewonderen, maar ook om de rustige en uitnodigende sfeer van Tenerife te ervaren. Het biedt een venster naar een wereld waar de tijd lijkt te vertragen en de natuur regeert, een herinnering aan de vele wonderen die het eiland te bieden heeft.

Webcam Bajamar in San Cristóbal de La Laguna kun je HIER ontdekken.

Er staan tientallen webcamera’s op het eiland die mooie hoekjes tonen.
Wij hebben er een vijftigtal op een rijtje gezet.

 TERUG NAAR STARTSCHERM 


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

TIJD HEEFT VLEUGELS

- Reclame -spot_img

WEETJES

CANARISCHE BANAANTJES

BLIJF IN DE KOELTE

spot_img