vrijdag, juli 1, 2022
spot_img
HomeBlogWeetjesWAT DOEN WE MORGEN...?

WAT DOEN WE MORGEN…?

Morgen, 1 maart start niet alleen de meteorologische lente maar start ook Tenerife Connect, dé website bij uitstek die op termijn alles en iedereen op Tenerife zal verbinden met de rest van de wereld.
De sociale netwerksites zijn enorm populair omdat ze makkelijk toegankelijk zijn en vooral, gratis te gebruiken. Meer dan één miljard mensen gebruiken Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, Linkedin, You Tube, Pinterest, Tumblr… om maar de meest gekende te vernoemen. En zo zijn er nog honderd andere.

Omdat de gebruikersmogelijkheden voor een groep mensen, geïnteresseerd in hetzelfde onderwerp, op Facebook eerder beperkt zijn werd door een paar fanaten de mogelijkheid onderzocht om via het internet te voorzien in een eigen sociaal netwerk met het accent (enkel) op Tenerife.
Je merkt het ook zelf wel; zoek je iets op, van of over Tenerife, dan sukkel je via diverse zoekmachines van de ene site in de andere en veelal blijf je met een ongemakkelijk en onbevredigd gevoel zitten.
Daar moest iets aan veranderd worden, dachten wij…

Door een nieuw sociaal platform te ontwikkelen waar sociale contacten kunnen worden gelegd en onderhouden – analoog aan Facebook – zullen leden niet overspoeld worden met reclame. Je De Communty bestaat uit diverse groepen en je sluit je aan bij de groep(en) waardoor je geboeid wordt. Er zullen verschillende taalgroepen worden geïntegreerd waardoor ook anderstaligen hun verhaal kunnen vertellen in hun respectievelijke groepen. Alles onder één dak.

Maar er is meer, véél meer… initiatiefnemers hebben zich tot doel gesteld dat ‘de hele wereld moet gelinkt worden aan alles en iedereen in Tenerife’ en omgekeerd.

Er is naast deze community ook ruimte voor een ‘blog’ waar artikels, nieuwsfeiten, actueel, informatie en meer redactioneel gerelateerde zaken dagelijks zullen verschijnen. De Kalender is de plaats bij uitstek waar alle evenementen zullen bekendgemaakt worden; markten, optredens, tentoonstellingen, romerías en activiteiten allerhande worden in een duidelijke en overzichtelijke form terecht.

Hoeveel immowebsites moet je afschuimen om te zoeken naar vraag en aanbod van vastgoed op Tenerife? Om te kopen en nog meer, om te huren zit je soms urenlang te zoeken vooraleer je ‘misschien’ iets op maat vindt. Ook particulieren kunnen hier hun ding doen. Deze pagina komt snel online.
Alle zelfstandigen zullen worden verenigd in specifieke groepen. Ik geef een voorbeeld. Als restaurateur of als barhouder wil je je specialiteiten en kortingen aanbieden aan de leden van dit sociaal platform, dan kun je zelf binnen de pagina ‘Horeca’ gedurende 6 maanden gratie publiciteit voeren, zo vinden de leden je makkelijk terug.

Op de website gaan morgen de ‘Kalender’ en de ‘Community’ van start. Ook de blog die deze Tenerife Info vervangt is op de nieuwe website terug te vinden.
Op termijn moet je binnen één site alle antwoorden vinden die gerelateerd kunnen worden met vliegmaatschappijen, reisbureau’s, kleinhandel, gezondheidszorg, nightlive, advertising, hotels, familieverblijven, cultuur, sport, beauty & wellness, attracties & excursies, auto- en motorverhuur, renovaties en herstellingen, artiesten & muzikanten, diensten advocatuur en notariaat, online winkels, medische contacten, informatie van de overheid, enz… Te veel om op te noemen.
Dit platform is uniek, exclusief en gratis. Je wordt eenvoudig lid door in te loggen met een e-mailadres.
Of hoe je alles onder één dak vindt; de vraag, het aanbod en… het antwoord.

Vanaf 23 januari 2017 is er onder deze noemer een eentalige Nederlandstalige website verschenen. Nederlanders en Vlamingen hebben HIER nu hun eigen hoekje. Met alle ingrediënten die in de vorige website voorkwamen. 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikelKORTE BERICHTEN 49
Volgend artikelKORTE BERICHTEN (50)
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

ANDERE GEWOONTES

ZOMERSE KERST OP TENERIFE

CARRERA POR LA VIDA

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES