dinsdag, december 6, 2022
spot_img
HomeBlogWeetjesWACHTDIENST APOTHEKEN

WACHTDIENST APOTHEKEN

Indien je op Tenerife bent kun je ongeremd en feilloos genieten en daarom wensen wij iedereen een prettig en onbezorgd verblijf.
Daar het gevaar steeds om een hoekje loert en dat je daardoor steeds het mikpunt kunt worden van een misstapje of een ongevalletje is het belangrijk te weten dat je ook terecht kunt in een apotheek vlakbij. Vooral ‘s nachts, op feestdagen en in de weekends kun je wel in een eindeloze zoektocht belanden.

Wij hebben de wachtdiensten van de apothekers van alle gemeenten in de westelijke provincie Santa Cruz de Tenerife via een link opgelijnd. Dit artikel valt onder de noemer ‘bijzonder interessant’. Sla deze pagina ergens op, als een acuut geval je overvalt, hoef je niet lang te zoeken naar de dichtste apotheek met wachtdienst.

Klik op de gemeente waar je verblijft.

Adeje en Arona

Guía de Isora & Santiago del Teide

 San Miguel & Granadilla

 Arico & Fasnia

 Candelaria

 Güimar – Arafo

De apotheken in de overige gemeenten, ook op La Palma, El Hierro en La Gomera, kun je via onderstaande link hieronder zelf terugvinden. Op dezelfde pagina staan de wachtdiensten van apothekers op de oostelijke Canarische provincie Las Palmas de Gran Canaria.

Alle gemeenten binnen de provincie Santa Cruz de Tenerife

Tenerife-Connect apotheek farmácia geneesmiddel verzorging
Tenerife-Connect apotheek farmácia geneesmiddel verzorging

TERUG NAAR HOMEPAGE

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

ZWEMBADGENOEGENS

HET VOORJAAR CARNAVAL

WIJ ZIJN DE PINEUT

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES