maandag, juni 27, 2022
spot_img
HomeBlogNieuwsVOORDRACHT OVER TENERIFE

VOORDRACHT OVER TENERIFE

Het succes van talloze interactieve voordrachten ‘ALLES OVER TENERIFE’ was legio tot corona, midden maart 2020, kwam aandraven en zo goed als het volledige eiland gijzelde en het toerisme verbande. Een jaar later werden de voordrachten opnieuw ingericht, maar onder de geldende coronamaatregelen.
Nu de pandemie stilaan verdwijnt kunnen we corona loslaten en onze pijlen richten op de toekomst waarbij we ons concentreren op een gezond en veilig verblijf op Tenerife.
Iedereen die geïnteresseerd is in Tenerife zal geboeid worden door de vlotte en gezellige uitleg van de auteur van het boek ‘Alles over Tenerife’.

Omdat er zoveel variëteit is op Tenerife, moet je 100 jaar worden om alles zelf te ontdekken. Om dat te omzeilen hebben we er iets op gevonden. In een twee uren durende interactieve voordracht kan onwetendheid gesust worden door vragen te stellen.
Gezellig, kleinschalig en familiair op een leuke plaats met zicht op zee. De ingang is gratis en bovendien wordt iedere aanwezige een glaasje cava aangeboden door Westhaven Bay.

De voordracht wordt gecatalogeerd onder de noemer ‘interactief’. Dat wil zeggen dat de toehoorders actief kinnen deelnemen aan de voordracht. Wie een vraag stelt, verdient een antwoord en daarmee zijn er reeds vele tevreden huiswaarts gekeerd.

De postcoronavoordrachten gaan door, één per kalendermaand. Dit is het uitgelezen moment om vragen te stellen en Guy Devos, auteur van het boek ‘Alles over Tenerife’ aan de tand te voelen over Tenerife.
Wie een boek in zijn bezit heeft, kan het laten signeren. Wie een boek wil aanschaffen kan dat vóór of achter de voordracht, uiteraard gesigneerd.

De voordrachten gaan door in Westhaven Bay – Calle de la Te, 45 in Costa del Silencio (Las Galletas) van 11.00 tot 13.00 uur lokale tijd.
Let wel: voordracht gaat door van 11.00 tot 13.00 uur lokale tijd. Indien uw telefoon of tablet niet is ingesteld op de juiste tijdzone kan er een andere tijd verschijnen in de aankondiging van het evenement.
Vrije ingang – Iedereen welkom


Tot nog toe voorziene data in 2022: na het zomerverlof op
10 september 2022
8 oktober 2022
12 november 2022
10 december 2022
Wie wil deelnemen aan de eerstvolgende opdracht kan dat te kennen geven op onze evenementenpagina op facebook, maar dit is geen verplichting.

Wie een voordracht wil organiseren voor een beperkt aantal mensen op een andere locatie kan dat eenvoudig aanvragen.

Westhaven Bay ligt in Arona, Calle de la Te, 45 in Costa del Silencio (Las Galletas)
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

2 REACTIES

  1. Beste, heel interessant wat ik hier lees maar wordt het ook opgenomen zodat mensen in België ?? die ook meer informatie wensen het achteraf ook kunnen bijwonen met een video. Wij wensen ook iets aan te kopen maar kunnen pas volgend jaar komen dus dit zou een heel mooi gebaar zijn ons deze kans te geven. Mvg Christel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

OVERDAAD SCHAADT

- Reclame -spot_img

WEETJES

CANARIAS TELT 13 EILANDEN

HUWEN OP HET STRAND