maandag, april 22, 2024
HomeBlogNieuwsVLOOIENMARKT IN SANTA CRUZ HEROPENT BINNENKORT
spot_img

VLOOIENMARKT IN SANTA CRUZ HEROPENT BINNENKORT

Schepen/Wethouder van Openbare Diensten van Santa Cruz de Tenerife, Guillermo Díaz Guerra, heeft 18 april voorgesteld aan de vertegenwoordiging van de handelaren van de vlooienmarkt van Santa Cruz als datum van de heropening van de rastro in Santa Cruz. Deze populaire markt was als gevolg van de coronapandemie gedurende een jaar gesloten. Tijdens de vergadering hebben partijen afgesproken dat er garanties moeten zijn voor de volksgezondheid en dat er waarborgen moeten zijn om de continuïteit van de vlooienmarkt te waarborgen gedurende 2021 en 2022.

Sinds het begin van de gezondheidscrisis heeft iedereen zich moeten aanpassen aan de srenge maatregelen waardoor het onmogelijk was om deze traditionele markt, die elke zondag duizenden bezoekers ontvangt, geschikt te maken als veilige omgeving. De Canarische regering heeft reeds toestemming gegeven voor de heropening op voorwaarde van een nieuw plan van aanpak waarin voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen tegen het coronavirus moeten worden gedefinieerd.

Dit plan omvat de plaatsing van omheiningen, specificaties over het schoonmaken van de standen, het plaatsen van capaciteitsmeters en een aantal andere veiligheidselementen. Er zullen twaalf personen worden aangeworven om toe te zien op de naleving van de regels die noodzakelijk zijn om de heropening in de beste omstandigheden voor handelaars en gebruikers te laten doorgaan.

Guillermo Díaz Guerra deelde mee dat het plan prioritair is om de voorgestelde datum te halen en stemde ermee in om de laatste hand te leggen aan de opgestelde criteria om de heropening van vlooienmarkt op 18 april te laten doorgaan.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

GELUK OP EEN EILAND

WIJ BREKEN UIT

LENTE OP HET EILAND

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

WAAR EEN WIL IS

KAMER NUMMER 100

- Reclame -spot_img

WEETJES

GESTOLEN BAGAGE

spot_img