donderdag, november 30, 2023
spot_img
HomeVideoVIDEO VLINDERTUIN TENERIFE

VIDEO VLINDERTUIN TENERIFE

Officieel geopend in juni 1997, is het Mariposario del Drago het eerste centrum uitsluitend gewijd aan de vlinders in Spanje. Het is gelegen in een van de belangrijkste toeristische enclaves op het eiland Tenerife, in de buurt van de 1000-jarige Drakenboom in Icod de los Viños.
Meer dan 800 exotische vlinders vliegen vrij rond en hebben direct contact met de bezoekers. Afkomstig uit tropische gebieden over de hele wereld, zoals Maleisië, Costa Rica, 
Guyana, Australië, Papoea, enz…
Wil je meer lezen over vlinders en de vlindertuin, dan kun je dat HIER. 

Video: vivelanaturaleza
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

TOERISTEN ZOEKEN ELKAAR

KERST OP TENERIFE

VLUCHT NAAR TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

BORGEN BRENGEN ZORGEN

FRANSE COMPLIMENTJES

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

BLIJF IN DE KOELTE

GOEDKOOP VLIEGEN