dinsdag, april 23, 2024
HomeBlogVIDEO UIT DE LUCHT GEGREPEN
spot_img

VIDEO UIT DE LUCHT GEGREPEN

Wij geloven dat Tenerife over 358 kilometer kustlijn beschikt en dat het grootste deel niet in aanmerking om strand genoemd te worden. Wat wel opvalt is dat deze kuststroken zich wel lenen om naar te kijken of om er mooie foto’s of filmpjes van te maken.

De grillige en ontoegankelijke kustdelen vormen enkel het fotografisch decor en een natuurlijke barrière die vermijden dat een deel van het eiland onder water zou lopen en als dusdanig de oppervlakte van het eiland gevoelig zou doen slinken.

Alles wat binnen de kuststrook ligt is mooi en verleidt alles en iedereen. Als de beelden dan ook nog eens gemaakt zijn met een drone kunnen we genieten van een ooievaarsperspectief.
Masca, de Teide, las Cañadas, Puerto de la Cruz en het grillige noorden, Los Gigantes en de riffen, een aantal wondermooie vuurtorens en nog veel meer worden dan weergegeven uit een ongebruikelijke hoek.

Genieten is hier de opdracht.
Veel kijkplezier.

Filmed and produced by Wingspreader Cinematic Exploration
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img