You are here:-, Video-VIDEO UIT DE LUCHT GEGREPEN

VIDEO UIT DE LUCHT GEGREPEN

Ik geloof dat Tenerife 358 kilometer kustlijn heeft. Hiervan komt het grootste deel niet in aanmerking om strand genoemd te worden, echter wel om naar te kijken of om er mooie foto’s van te maken. De grillige en ontoegankelijke kustdelen vormen enkel het fotografisch decor en een natuurlijke barrière die vermijdt dat een deel van het eiland onder water zou lopen en als dusdanig de oppervlakte van het eiland gevoelig zou doen slinken.
Alles wat daarbinnen ligt is mooi en verleidt alles en iedereen. Als de beelden dan ook nog eens gemaakt zijn met een drone kunnen we genieten van een ooievaarsperspectief.
Masca, de Teide, las Cañadas, Puerto de la Cruz en het grillige noorden, Los Gigantes en de riffen, een aantal wondermooie vuurtorens en nog veel meer…
Genieten is hier de opdracht. Veel kijkplezier.

Filmed and produced by Drone Aerial Footage [DJI Mavic Pro]
By | 2018-05-07T15:44:51+00:00 December 4th, 2017|Categories: Blog, Video|Tags: , , , , |1 Comment

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

One Comment

  1. Django 4 December 2017 at 09:50 - Reply

    Prachtig en ja vanuit de lucht nog mooier om te zien (y)

Leave A Comment