woensdag, juli 28, 2021
spot_img
HomeBlogDaguitstappenVIDEO TIPS EN TRIPS

VIDEO TIPS EN TRIPS

Onnoemelijk veel toeristen komen op Tenerife aan met weinig verwachtingen en zonder te beseffen wat ze tegemoet reizen. Maar eenmaal voet aan wal en na wat getreuzel wordt er toch wat rondgeneusd omdat ze een onzichtbaar aanbod op zich voelen aankomen. 
Zonder zich voor te bereiden rijdt de huurwagen hen van her naar der. Van een kale reis komen ze niet terug, integendeel. De niet georiënteerde trips werden steeds afgesloten met een wauw-gevoel. 
Op amper tweeduizend vierkante kilometer tref je er alles aan wat een mens kan betoveren.
Sportieve uitdagingen zoals wandelen, snorkelen en zeilen tot citytrips. Van lokale gastronomie tot het overweldigend natuurlandschap van het eiland.
Overal waar je komt valt je mond open, letterlijk en figuurlijk en omdat er zoveel keuze is aan geluksbeleving hebben wij dit filmpje gepost. Daarin staan vijftig voorstellen om even te genieten van een wondermooi eiland.

Andere opties worden aangeboden door Club Canary en kunnen online geboekt worden met de kortingscode ‘tenerifeconnect’

Video: Tenerife Forum.org.es

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

OUD EN VOL VERLANGEN

IK KOM ERAAN

LENTE OP HET EILAND

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES