zondag, juni 16, 2024
HomeBlogDaguitstappenVIDEO TIPS EN TRIPS
spot_img

VIDEO TIPS EN TRIPS

Onnoemelijk veel toeristen komen op Tenerife aan met weinig verwachtingen en zonder te beseffen wat ze tegemoet reizen. Maar eenmaal voet aan wal en na wat getreuzel wordt er toch wat rondgeneusd omdat ze een onzichtbaar aanbod op zich voelen aankomen. 
Zonder zich voor te bereiden rijdt de huurwagen hen van her naar der. Van een kale reis komen ze niet terug, integendeel. De niet georiënteerde trips werden steeds afgesloten met een wauw-gevoel. 
Op amper tweeduizend vierkante kilometer tref je er alles aan wat een mens kan betoveren.
Sportieve uitdagingen zoals wandelen, snorkelen en zeilen tot citytrips. Van lokale gastronomie tot het overweldigend natuurlandschap van het eiland.
Overal waar je komt valt je mond open, letterlijk en figuurlijk en omdat er zoveel keuze is aan geluksbeleving hebben wij dit filmpje gepost. Daarin staan vijftig voorstellen om even te genieten van een wondermooi eiland.

Andere opties worden aangeboden door Club Canary en kunnen online geboekt worden met de kortingscode ’tenerifeconnect’

Video: Tenerife Forum.org.es

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img