You are here:-, Video-VIDEO TAJAO

VIDEO TAJAO

Deze Video Tajao dient als accent op een interessante optie. Een dagje genieten van een authentieke locatie die rust en eenvoud uitstraalt en niet eens zo ver ligt van het bruisende zuiden.

San Miguel de Tajao is de officiële naam van het dorp; enig probleem is de verwarring met de naam San Miguel de Abona. Laten wij het echter houden bij de eenvoudige en door iedereen gebruikte volksnaam Tajao. Uitspreken doe je als ‘Tachao’.

In het zuidoosten van het eiland, op 12 kilometer van de luchthaven, 50 km van de hoofdstad en amper 20 kilometer van het zuiden, baadt de deelgemeente van Arico als het ware in het blauwe warme water van de Atlantische Oceaan. De rust dat het dorp uitstraalt geniet geen vergelijking en de natuur is er prachtig. In een enig maritiem decor is het leven er subtiel en stressbevrijdend.

Lees HIER meer over dit schattig vissersdorpje Tajao.

Video by Ray Cordell
By |2018-10-08T08:59:52+00:00oktober 7th, 2018|Categories: Blog, Video|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment