vrijdag, september 29, 2023
spot_img
HomeBlogVIDEO TAJAO

VIDEO TAJAO

Deze Video Tajao dient als accent op een interessante optie. Een dagje genieten van een authentieke locatie die rust en eenvoud uitstraalt en niet eens zo ver ligt van het bruisende zuiden.

San Miguel de Tajao is de officiële naam van het dorp; enig probleem is de verwarring met de naam San Miguel de Abona. Laten wij het echter houden bij de eenvoudige en door iedereen gebruikte volksnaam Tajao. Uitspreken doe je als ‘Tachao’.

In het zuidoosten van het eiland, op 12 kilometer van de luchthaven, 50 km van de hoofdstad en amper 20 kilometer van het zuiden, baadt de deelgemeente van Arico als het ware in het blauwe warme water van de Atlantische Oceaan. De rust dat het dorp uitstraalt geniet geen vergelijking en de natuur is er prachtig. In een enig maritiem decor is het leven er subtiel en stressbevrijdend.

Lees HIER meer over dit schattig vissersdorpje Tajao.

Video by Ray Cordell
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

VERDRINKINGEN

EINDE SEIZOEN

VLIEGEN NAAR TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

TIJD HEEFT VLEUGELS

BONT OM DE ARM…

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

BEDREIGDE VISSOORTEN

TERUG NAAR BELGIË