vrijdag, september 29, 2023
spot_img
HomeBlogVIDEO SIAM PARK

VIDEO SIAM PARK

Siam Park, wat voor een attractie.
Het grootste waterpretpark van Europa; een waterpretpark voor volwassenen wordt wel eens gezegd omdat te kleine kinderen geen toegang hebben tot heel wat attracties. Kinderen kleiner dan 135 centimeter of jonger dan 10 tot 12 jaar beleven daar niet zoveel plezier omdat de meeste attracties voor hen niet toegankelijk zijn.
Sedert 2008 is dit park in Costa Adeje open en maakt gebruik van de modernste technieken die resulteren in exotisme, diversiteit en mysterie.
Het centraal thema is de koningin van het oude Siam die iedereen een unieke belevenis wil meegeven. 
De dagprijs is niet goedkoop, € 35 voor volwassenen en € 24 voor kinderen (van 3 tot 11 jaar). Het aanbod daarentegen is wel hypermodern en spectaculair.
Warm aanbevolen aan hen die houden van spanning en adrenalinegevoel. 

De website van Siam Park vind je HIER

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikel
Volgend artikel
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES