Vandaag gaan we shoppen in een van de mooiste winkelcentra van Tenerife. Daar waar de prijs duidelijk gekoppeld wordt aan de kwaliteit, daar waar luxe schittert. Het Plaza del Duque Shopping Center ligt prominent op een grote rotonde tussen de Avenida de Bruselas en de kust, het ligt er heel strategisch, je kunt er net niet binnen rijden om op zoek te gaan naar al dat moois.
Een bezoekje wordt plotseling een belevenis die alle zintuigen beroert, dank zij het aanbod van avant-garde-mode, door de exclusiviteit van het aanbod en door de eersteklasservice. Alles wat je ziet of aanraakt is een snufje, is een modetrend of is gewoon een up-to-date-artikel.

Omdat het Shopping Center gelegen in het hart van het drukste toeristische gebied op Tenerife, zijn de meeste prestigieuze internationale bedrijven er vertegenwoordigd en voldoen zij perfect aan de verwachtingen die binnen deze selecte en gedistingeerde omgeving te verwachten is.
Mode- en accessoirewinkels, sieradenwinkels, parfumerieën, coffeeshops, schaduwrijke terrassen en zelfs kindertuinen, verhogen de waarde van dit koopuniversum die elke dag van het jaar open is.

Vlakbij parkeren kan in de overdekte parkeerplaats waarbij het eerste uur gratis wordt aangeboden en personen met een beperkte mobiliteit kunnen het winkelcentrum probleemloos in en uit.

Veel kijkgenot!

Video: D&B TRAVELS