dinsdag, februari 27, 2024
HomeBlogVIDEO SHOPPEN IN PLAZA DEL DUQUE
spot_img

VIDEO SHOPPEN IN PLAZA DEL DUQUE

Vandaag gaan we shoppen in een van de mooiste winkelcentra van Tenerife. Daar waar de prijs duidelijk gekoppeld wordt aan de kwaliteit, daar waar luxe schittert. Het Plaza del Duque Shopping Center ligt prominent op een grote rotonde tussen de Avenida de Bruselas en de kust, het ligt er heel strategisch, je kunt er net niet binnen rijden om op zoek te gaan naar al dat moois.
Een bezoekje wordt plotseling een belevenis die alle zintuigen beroert, dank zij het aanbod van avant-garde-mode, door de exclusiviteit van het aanbod en door de eersteklasservice. Alles wat je ziet of aanraakt is een snufje, is een modetrend of is gewoon een up-to-date-artikel.

Omdat het Shopping Center gelegen in het hart van het drukste toeristische gebied op Tenerife, zijn de meeste prestigieuze internationale bedrijven er vertegenwoordigd en voldoen zij perfect aan de verwachtingen die binnen deze selecte en gedistingeerde omgeving te verwachten is.
Mode- en accessoirewinkels, sieradenwinkels, parfumerieën, coffeeshops, schaduwrijke terrassen en zelfs kindertuinen, verhogen de waarde van dit koopuniversum die elke dag van het jaar open is.

Vlakbij parkeren kan in de overdekte parkeerplaats waarbij het eerste uur gratis wordt aangeboden en personen met een beperkte mobiliteit kunnen het winkelcentrum probleemloos in en uit.

Veel kijkgenot!

Video: D&B TRAVELS
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

DE TIJD VAN TOEN

CARRERA POR LA VIDA

VLIEGEN NAAR TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img