maandag, april 22, 2024
HomeBlogVIDEO OVERWINTEREN OP TENERIFE
spot_img

VIDEO OVERWINTEREN OP TENERIFE

OVERWINTERAARS IN TENERIFE – 19 februari 2018
Ik heb mij toen door vele honderden commentaren en reacties geworsteld die schreeuwden van teleurstelling tot schande. Dit waren reacties die ik volledig begrijp als je de reportage als een aflevering van ‘Vlaanderen Vakantieland’ had verwacht. Dan zou ik ook gespuugd hebben op de programmamakers en mijn gal hebben geledigd.
Persoonlijk vond ik dat het programma eerder een correcte weergave van de toestand was. Iedereen die de uitzendingen ‘Via Annemie’ van Annemie Struyf heeft gevolgd weet hoe kritisch haar uitzendingen waren en hoe ze alles met een ‘scheef’ oog bekeek.
Enkel … is de titel is  volledig misplaatst en volledig verkeerd gekozen. Beter heruitzenden onder een nieuwe titel: ‘Ten Bel, de verloedering‘ of ‘Het deel van Tenerife dat je beter niet ziet‘.

Het artikel met mijn ongezouten commentaar over deze uitzending heb ik HIER neergeschreven.

Voor alle duidelijkheid: deze reportage werd uitgezonden op maandag 8 februari 2016 en is dus niet meer actueel, alhoewel er op vandaag aan de toestand van de gemeenschappelijke en openbare delen van Ten Bel nog niet veel is veranderd.
Inhoudelijk start het filmpje om 1'30", daarvoor ziet je een trailer voor de ganse reeks.
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

ALS DE JONGE WIJN BLOEIT…

BORGEN BRENGEN ZORGEN

VAN KUST TOT KUST

- Reclame -spot_img

WEETJES

KASTANJETIJD OP TENERIFE

TENERIFE WANDELEILAND

HET CANARISCHE DIALECT

spot_img