maandag, april 22, 2024
HomeBlogVIDEO MIEL DE PALMA
spot_img

VIDEO MIEL DE PALMA

De Miel de Palma of Palmhoning draagt de naam honing en wordt enkel geproduceerd op La Gomera en is afkomstig van de palmboom. Dit product draagt een verleidelijke naam. Geen enkel insect neemt deel aan de verspreiding van het stuifmeel en geen enkele bij komt ook maar in de omgeving van de plaatsen waar deze gouden zoetstof wordt geproduceerd. Geen honing dus …!!

La Gomera is samen met El Hierro en La Graciosa een van de kleinere eilanden op de Canarische archipel. Ruim 21.000 romeros wonen er op 370 vierkante kilometer en zij zijn beslist fier op hun nationaal park Garajonay, op hun unieke fluittaal, de silbo gomero, maar in het bijzonder zijn ze buitengewoon trots op hun palmhoning die ze miel de palma noemen. Een echte delicatesse met een intens aroma die over de hele wereld gebruikt wordt door gekende chef-koks. Het is een uiterst eenvoudig product dat op velerlei vlakken representatief gebruikt wordt in diverse bereidingen, zelfs in desserts en in cocktails. Lees het volledige artikel HIER

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

BONT OM DE ARM…

OVERDAAD SCHAADT

‘S LANDS WIJS

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img