dinsdag, juni 28, 2022
spot_img
HomeBlogVIDEO LAS VENTANAS DE GÜÍMAR

VIDEO LAS VENTANAS DE GÜÍMAR

Wandelen op Tenerife is een must en wordt daardoor veel gedaan. Welk wandelpad je juist bewandelt hangt een beetje af van je eigen fysieke paraatheid. Als wandelaar moet je video Las ventanas de Güímar moet je zeker bekijken.
De videofilm toont je een wandeling die onder de noemer ‘moeilijk en gevaarlijk’ valt.
De sendero of het wandelpad is 19,5 kilometer lang en je trekt er best een dikke zes uur voor uit om deze te verkennen. Start steeds in de vroege voormiddag, dan eindig je in schoonheid bij klaarlichte dag.
Doe dit niet op een regenachtige of bewolkte dag want het pad ligt op 1.000 meter hoogte. Ook bij winderig weer blijf je best weg van deze plek.
De Ventanas-route of het vensterpad is letterlijk en figuurlijk adembenemend en enkel geoefende wandelaars kunnen dit traject aan.

Het filmpje is ons beschikbaar gesteld door Dani Garcia
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

VERBODEN VOOR JONGEREN

OUD EN VOL VERLANGEN

CRITICASTERS

COLUMN KIM

WAAR EEN WIL IS

KLEINE POTJES

OVERDAAD SCHAADT

- Reclame -spot_img

WEETJES

ZUIDELIJKE GEMEENTE GROEIT

KOELTE ONDER DE ZON

VIA ANNEMIE