zaterdag, februari 24, 2024
HomeBlogVIDEO LAS VENTANAS DE GÜÍMAR
spot_img

VIDEO LAS VENTANAS DE GÜÍMAR

Wandelen op Tenerife is een must en wordt daardoor veel gedaan. Welk wandelpad je juist bewandelt hangt een beetje af van je eigen fysieke paraatheid. Als wandelaar moet je video Las ventanas de Güímar moet je zeker bekijken.
De videofilm toont je een wandeling die onder de noemer ‘moeilijk en gevaarlijk’ valt.
De sendero of het wandelpad is 19,5 kilometer lang en je trekt er best een dikke zes uur voor uit om deze te verkennen. Start steeds in de vroege voormiddag, dan eindig je in schoonheid bij klaarlichte dag.
Doe dit niet op een regenachtige of bewolkte dag want het pad ligt op 1.000 meter hoogte. Ook bij winderig weer blijf je best weg van deze plek.
De Ventanas-route of het vensterpad is letterlijk en figuurlijk adembenemend en enkel geoefende wandelaars kunnen dit traject aan.

Het filmpje is ons beschikbaar gesteld door Dani Garcia
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

VACCINATIE TEGEN RODDELS

VLIEGEN NAAR TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

OVERDAAD SCHAADT

VAN KUST TOT KUST

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img