maandag, februari 26, 2024
HomeBlogVIDEO LANDING OP TENERIFE
spot_img

VIDEO LANDING OP TENERIFE

We vliegen met zijn allen gezellig heen en terug naar ons favoriete eiland Tenerife. Je komt er voor de eerste keer of straks vlieg je er voor de twintigste keer naartoe. Iedereen neemt het vliegtuig, behalve een klein percentage dat noodgedwongen met de ferryboot afvaart vanaf het zuiden van Spanje.
Als je vliegt merk je wanneer de piloot de daling inzet, alle harten gaan iets sneller slaan. Straks staan we met beide voeten op Tenerfiaanse grond. Bij een normale oostenwind moet het vliegtuig landen op de runway 08 en dan is de normale naderingsroute gelegen tussen Tenerife en La Gomera en dan kunnen passagiers die aan de linkerraampjes zitten op dat moment reeds genieten van een schitterend uitzicht. Eerst de een gigantische berg en de noordkust, daarna de westkust in volle glorie en finaal, na de laatste bocht, Palm-Mar en Los Cristianos e de bergflanken. Diegenen die rechts zitten krijgen dan het mooie zicht gepresenteerd. De golfterreinen, Costa del Silencio, El Medano.
Niemand ziet wat de piloten zien, en dat beeld is anders dan hetgeen we door de kleine venstertjes zien in de cabine..
Omdat je nooit de kans krijgt om vooruit te blikken hebben wij een filmpje uitgekozen die dit voor je doet.
Een kijkje door de voorruit van de cockpit is steeds adembenemend.
Veel kijkplezier …!

Video: Robert Joyce Aviation
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img