maandag, juli 15, 2024
HomeBlogVIDEO LA LAGUNA
SEB LEESON LEGAL GROUP

VIDEO LA LAGUNA

Het huidige La Laguna ligt in het prachtige landschap van de vallei van de Aguere en is nog steeds de culturele en religieuze hoofdstad van Tenerife doordat de ‘Universidad de San Fernando’ en het Bisschoppelijk Paleis er thuishoren. De hele stad staat vol met mooie en uitzonderlijke architectonische monumenten, paleizen en traditionele huizen uit de 17de en 18de eeuw.

Onder de religieuze gebouwen zijn dit de meest indrukwekkende: de kathedraal Nuestra Señora de los Remedios, de Santo Domingokerk, de superbe Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, de Iglesia del Santo Cristo en de kapel ‘Ermita de San Miguel’. Je moet niet gelovig zijn om deze architectonische kunstwerken te kunnen waarderen.

De hele stad staat vol met nog meer monumenten, paleizen en traditionele huizen uit de 17e en 18e eeuw. Wie op zoek is naar geschiedenis en kunst kan zijn hartje ophalen in het museum Casa Osuna, het museum van de “vrienden van de economische gemeenschap”, het museum van de kathedraal en het museum van La Concepción.

La Laguna heeft ook rijke landbouwzones, zoals Tejina en Valle Guerra. Toeristische vakantieoorden zoals Bajamar en Punta del Hidalgo bieden eersteklassehotels, natuurlijke zwembaden en prachtige landschappen. De twee industriële zones La Cuesta en Taco behoren ook bij de gemeente.
Wil je meer weten over a Laguna, klik dan HIER.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

WINKELEN OP TENERIFE

IJSGROT – CUEVA DEL HIELO

SEB LEESON LEGAL GROUP