zaterdag, juni 15, 2024
HomeBlogVIDEO KRISKRAS DOOR ADEJE
spot_img

VIDEO KRISKRAS DOOR ADEJE

Een mooi filmpje met veel variatie… een opsteker voor mensen die deze streek kennen maar ook leuk voor diegenen die er nog nooit waren en er ooit eens naartoe willen.
Adeje verzamelt een reeks mooie stranden onder de noemer Costa Adeje. Jaarlijks komen er ruim twee miljoen toeristen naar Adeje en het aanbod dat je wordt gepresenteerd is divers. Winkels in alle maten en soorten, honderden bars en evenveel eethuisjes, grote hotelketens als Sheraton en Bahia hebben hier hun plaats al gevonden en bovenal ligt er een kilometerlange promenade die de grens vormt tussen de oceaan en het land.
Het dorp ligt ligt weg van de drukke stranden en boulevards en baadt er in relatieve rust.
Bovenal kan Adeje en de rest van het zuiden van Tenerife genieten van ruim 300 zonnedagen per jaar.
Veel kijkplezier …!

Video: Marc Desaedelaer

 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

OPEN DICHT OPEN …

CASA DEL DUQUE IN ADEJE

spot_img