zaterdag, juni 3, 2023
spot_img
HomeBlogVIDEO KRISKRAS DOOR ADEJE

VIDEO KRISKRAS DOOR ADEJE

Een mooi filmpje met veel variatie… een opsteker voor mensen die deze streek kennen maar ook leuk voor diegenen die er nog nooit waren en er ooit eens naartoe willen.
Adeje verzamelt een reeks mooie stranden onder de noemer Costa Adeje. Jaarlijks komen er ruim twee miljoen toeristen naar Adeje en het aanbod dat je wordt gepresenteerd is divers. Winkels in alle maten en soorten, honderden bars en evenveel eethuisjes, grote hotelketens als Sheraton en Bahia hebben hier hun plaats al gevonden en bovenal ligt er een kilometerlange promenade die de grens vormt tussen de oceaan en het land.
Het dorp ligt ligt weg van de drukke stranden en boulevards en baadt er in relatieve rust.
Bovenal kan Adeje en de rest van het zuiden van Tenerife genieten van ruim 300 zonnedagen per jaar.
Veel kijkplezier …!

Video: Marc Desaedelaer

 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES