maandag, juli 22, 2024
HomeBlogVIDEO EILANDVARIATIE
SEB LEESON LEGAL GROUP

VIDEO EILANDVARIATIE

Een eiland dat zich leent tot sportieve ontspanning, tot relax verblijf en tot lichamelijke verwenning kun je moeilijk verwoorden.
Tenerife leent zich uitstekend tot sportief gedrag en daardoor wordt er velerlei gesport. Iedere sport heeft zo een beetje zijn eigen habitat en daarom wordt iedere sport uitgevoerd in zijn natuurlijke biotoop. Zwemmen doe je in het water, wandelen op het land en parapenten in de lucht.
Sporten en bewegen kun je overal op Tenerife doen. Ontspannen en kuieren doe je op de promenades waar de talrijke terrasjes je uitnodigen tot een break, cultuur en traditie opsnuiven doe je in historische centra, winkelen doe je in de centro comerciales terwijl je de smaakpapillen voedt in een van de talrijke eethuisjes.
Het klimaat laat toe dat je het gehele jaar je buitenactiviteiten kunt ondernemen. Er is dus voor elk wat wils.
Veel kijkgenot.

Video: Isla de Tenerife Vívela
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

MEER DAN 29.000 LEDEN

VERDRINKINGEN

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

PROBEER DIT EENS!

GLIJDEN OP PLANKEN

SEB LEESON LEGAL GROUP