zaterdag, juni 3, 2023
spot_img
HomeBlogVIDEO EILANDVARIATIE

VIDEO EILANDVARIATIE

Een eiland dat zich leent tot sportieve ontspanning, tot relax verblijf en tot lichamelijke verwenning kun je moeilijk verwoorden.
Tenerife leent zich uitstekend tot sportief gedrag en daardoor wordt er velerlei gesport. Iedere sport heeft zo een beetje zijn eigen habitat en daarom wordt iedere sport uitgevoerd in zijn natuurlijke biotoop. Zwemmen doe je in het water, wandelen op het land en parapenten in de lucht.
Sporten en bewegen kun je overal op Tenerife doen. Ontspannen en kuieren doe je op de promenades waar de talrijke terrasjes je uitnodigen tot een break, cultuur en traditie opsnuiven doe je in historische centra, winkelen doe je in de centro comerciales terwijl je de smaakpapillen voedt in een van de talrijke eethuisjes.
Het klimaat laat toe dat je het gehele jaar je buitenactiviteiten kunt ondernemen. Er is dus voor elk wat wils.
Veel kijkgenot.

Video: Isla de Tenerife Vívela
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

VACCINATIE TEGEN RODDELS

WIJ BREKEN UIT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES