You are here:-, Video-VIDEO EILANDTOUREN

VIDEO EILANDTOUREN

Nergens op aarde is de diversiteit van het aanbod zo groot als op Tenerife.
Alles wat je opnoemt komt in een galerij te staan van dingen die je moet beleven, dingen die je moet zien, ruiken en voelen.
Van noord tot zuid van oost tot west val je van de ene verbazing in de andere. Criteria als natuur, topografie, traditie, cultuur, klimaat, gastronomie en bezienswaardigheden zijn slechts enkele unicums van het totaalaanbod die iedereen doen verwonderen.

Kusttoerisme is gelijk aan een blauwe heldere oceaan, promenades, levendige boulevards, eethuisjes en dranktentjes. Als je deze locatie verlaat val je van de ene verbazing in de andere.

Wil je meer informatie over specifieke locaties, klik dan HIER

Video: Pim van Mierlo
By |2018-05-07T15:09:39+00:00april 16th, 2018|Categories: Blog, Video|Tags: , , , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment