zondag, maart 26, 2023
spot_img
HomeBlogVIDEO EILANDTOUREN

VIDEO EILANDTOUREN

Nergens op aarde is de diversiteit van het aanbod zo groot als op Tenerife.
Alles wat je opnoemt komt in een galerij te staan van dingen die je moet beleven, dingen die je moet zien, ruiken en voelen.
Van noord tot zuid van oost tot west val je van de ene verbazing in de andere. Criteria als natuur, topografie, traditie, cultuur, klimaat, gastronomie en bezienswaardigheden zijn slechts enkele unicums van het totaalaanbod die iedereen doen verwonderen.

Kusttoerisme is gelijk aan een blauwe heldere oceaan, promenades, levendige boulevards, eethuisjes en dranktentjes. Als je deze locatie verlaat val je van de ene verbazing in de andere.

Wil je meer informatie over specifieke locaties, klik dan HIER

Video: Pim van Mierlo
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

WIJ BREKEN UIT

ZOMERSE KERST OP TENERIFE

VERDRINKINGEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

VIDEO LEPRADORP ABADES

STEENMANNETJES VERDWIJNEN