You are here:-, Video-VIDEO BARRANCO DEL INFIERNO

VIDEO BARRANCO DEL INFIERNO

de Barranco del Infierno kun je best vertalen als ‘Kloof van de hel’, maar de naam had evengoed ‘Duivelskloof’ of ‘Ravijn naar de hel’ kunnen zijn. Om maar uit te leggen dat je in het verleden geen doetje mocht zijn en vooral in goede gezondheid en dito vorm moest verkeren om deze kloof te bezoeken.
Op vandaag is het pad van deze kloofwandeling goed onderhouden en daardoor door gans de familie te ondernemen. Meer zelfs, je kunt deze wandeling perfect inkleuren onder de noemer ‘daguitstap’.
Wil je meer weten, we hebben de historiek van de Barranco del Infierno eerder HIER beschreven.

Video: Marc De Saedelaer
By |2018-08-13T09:10:43+00:00augustus 13th, 2018|Categories: Blog, Video|Tags: , , , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment