vrijdag, september 29, 2023
spot_img
HomeBlogVIDEO AL DAT MOOIS

VIDEO AL DAT MOOIS

Video ‘Al dat moois’ toont ons mooie beelden over Tenerife, dat hebben we graag, dat zien we bijzonder graag. Op deze manier kunnen we met zijn allen van het eiland genieten zonder ons maar één meter te verplaatsen.
We starten met een vink, een meeuw en een hagedis om daarna over het eiland te ‘kriskrassen’. Van oost naar west, van noord naar zuid, van onder naar boven en zelfs tot helemaal op de top.
Cultuur en tradities, klimaat, fauna, flora en topografische hoogtepunten flitsen voorbij en duren net lang genoeg om je te kunnen inleven.
Veel kijkgenot …

Video HawinHD
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

VERBODEN VOOR JONGEREN

VERDRINKINGEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

AUDITORIUM VAN SANTA CRUZ

11 MILJOEN PER DAG

BUS- EN TRAMKAART TENMÁS