dinsdag, april 23, 2024
HomeBlogVIDEO AL DAT MOOIS
spot_img

VIDEO AL DAT MOOIS

Video ‘Al dat moois’ toont ons mooie beelden over Tenerife, dat hebben we graag, dat zien we bijzonder graag. Op deze manier kunnen we met zijn allen van het eiland genieten zonder ons maar één meter te verplaatsen.
We starten met een vink, een meeuw en een hagedis om daarna over het eiland te ‘kriskrassen’. Van oost naar west, van noord naar zuid, van onder naar boven en zelfs tot helemaal op de top.
Cultuur en tradities, klimaat, fauna, flora en topografische hoogtepunten flitsen voorbij en duren net lang genoeg om je te kunnen inleven.
Veel kijkgenot …

Video HawinHD
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img