You are here:-, Video-VIDEO ADEMBENEMEND TENERIFE

VIDEO ADEMBENEMEND TENERIFE

Video Adembenemend Tenerife toont ons wat er hoofdzakelijk aanwezig is op Tenerife. Stilte, vrede en wat een rust biedt ons het eiland …!
Wij focussen ons bij deze video op hogere hoogtes waarbij de beelden zowel contrasteren als harmoniëren.
Rustgevend zijn ze in ieder geval en daardoor kom je even tot stilstand.
Adembenemend zijn ze door er zich op te begeven waardoor je lichaam even zoet is en daarna moet recupereren. Maar dat heb je er voor over om een boost te geven aan jouw gezondheid.
Genieten, is hier echt op zijn plaats.

Opname: Teneriffa 4K - Muziek: Norbert Mrozek
By |2018-07-05T11:13:30+00:00juli 2nd, 2018|Categories: Blog, Video|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment