donderdag, juli 18, 2024
HomeBlogVERRASSEND NIEUWS OP TENERIFE 72 - ACTEURS EN ACTRICES GEZOCHT
SEB LEESON LEGAL GROUP

VERRASSEND NIEUWS OP TENERIFE 72 – ACTEURS EN ACTRICES GEZOCHT

Dat Tenerife bij filmproducers een favoriet eiland is om films in te blikken hebben we reeds beschreven in TENERIFE FILMEILAND. Het is geen geheim dat bekende filmmakers graag naar Tenerife afreizen omwille van het kader, het klimaat, de service en de fiscale voordelen.

Elke film of opname welke op het subtropische eiland wordt ingeblikt kan rekenen op het bedrijf Casting Canarias dat op Tenerife is gevestigd en voor alles zorgt om de film te realiseren. Casting Canarias is een jong en modern castingbedrijf dat bestaat uit castingprofessionals en regisseursassistenten met ervaring in film en reclame.

Daarenboven zorgt Entesa Films voor de figuranten en bij dit bedrijf kun je solliciteren om een figurantenrol of bijrol te krijgen in ‘Sky Rojo’, die grotendeels op Tenerife zal opgenomen worden. Er zijn 450 plaatsen vacant.
‘Sky Rojo’ is de nieuwe tv-serie van Álex Pina, auteur van de bekende reeks ‘La Casa de Papel’ die samen met producent Vancouver Media verantwoordelijk is voor de nationale en internationale erkenning van ‘La Casa de Papel’ en er een overweldigend succes mee heeft geoogst.
‘Sky Rojo’ is een vrouwelijk actiedrama waarvan de opnames op 11 november in Madrid beginnen. Daarna komt het filmcircus voor vier maanden naar Tenerife om deze film verder af te werken. De opnames zullen worden gemaakt op verschillende locaties in het noorden en noordoosten van Tenerife.

Op Tenerife wordt daarenboven ook nog de tv-serie ‘White Lines’ opgenomen en daarvoor werd aan Intensa Films opdracht gegeven een casting te organiseren om 550 extra figuranten te vinden voor deze productie die in het noorden van Tenerife wordt gedraaid. Maar daarover werd er vooralsnog weinig informatie vrijgegeven. We weten enkel dat Entesa Films ook nog op zoek is naar 550 figuranten voor een nieuwe Netflix-serie.

Netflix is een Amerikaans bedrijf dat bijna wereldwijd een maandabonnement aanbiedt voor videostreaming on demand via het internet, van films, tv-series en documentaires zonder reclameblokken.

Ondertussen heeft de Tenerife Film Commission (TFC) de productie reeds geadviseerd en heeft het meegewerkt bij het zoeken naar perfecte filmlocaties. Uiteraard brengt dit een flinke stuiver op voor de eilandkas. Hoeveel juist werd nog niet gecommuniceerd.

Wat we wel weten is dat Netflix dus een nieuwe film en een nieuwe serie opneemt op Tenerife, beide door Álex Pina geregisseerd en dat er daarvoor 1000 mensen gezocht worden voor een figurantenrol of een kleine bijrol. Misschien ben jij te zien in een van deze filmproducties?

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

VLIEGEN NAAR TENERIFE

ONBEKEND TENERIFE

- Reclame -

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

KIEZEN OF DELEN

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

TOERISTISCHE STRATEGIE

PROPER TOERISME

SEB LEESON LEGAL GROUP