maandag, juli 22, 2024
HomeBlogVERRASSEND NIEUWS OP TENERIFE 31
SEB LEESON LEGAL GROUP

VERRASSEND NIEUWS OP TENERIFE 31

RAMBO VERLAAT TENERIFE
Sylvester Stallone heeft afscheid genomen van Tenerife via een publicatie op zijn Instagram-account. De acteur, die leven geeft aan de mythische en fictieve Rambo was op Tenerife om de vijfde film voor deze serie te schieten. Rambo V heeft op het eiland een lange weg afgelegd waarbij ontzettend veel locaties werden bezocht. “Dank u voor de steun” liet hij iedereen weten via het sociale netwerk.

De acteur nam afscheid met deze woorden: “Dat was het dan, dit was mijn laatste Ramboshoot. Het is een ongelooflijke reis geweest, maar het was de moeite waard.”
Het filmkarakter van Rambo werd hem in 1980 voorgesteld omdat geen enkele andere acteur deze rol op zich wou nemen. In feite was ik tweede keuze voor de filmproducenten. Mijn collega’s acteur zagen het als een project zonder toekomst, maar ik greep de kans met beide handen.
Rambo en Rocky zijn de twee meest emblematische personages uit zijn hele carrière.

Stallone kwam afgelopen 15 november op Tenerife aan. Het filmen van de vijfde aflevering van de Rambofilm, die een aantal eilandlocaties in Mexico transformeerde, begon in het gehucht Villa Paraiso, in de gemeente Santa Úrsula. Minstens 200 mensen werkten mee aan deze eerste filmdag.
De acteur had tussen de opnames zelfs tijd om te genieten van zijn favoriete sport: golf. Stallone kon een balletje slaan om zich te ontspannen en daarna een selfie maken met het personeel van La Rosaleda Golf en met de golfinstructeur, Glen Freeman.

Puerto de la Cruz was ook gastheer voor de opnames van enkele scènes voor de film. Santa Cruz was echter was de gemeente die het meeste gewicht in de schaal legde. De eerste stap in de hoofdstad werd gezet in de wijk Los Gladiolos, waar Stallone een ware volksverhuizing op gang bracht. Ontelbare nieuwsgierigen kwamen naar het schooltje om een glimp op te vangen van de hoofdrolspeler in de Hollywoodsaga en daardoor had het veiligheidspersoneel handen te kort om de fans op afstand te houden.

Stallone profiteerde van zijn aanwezigheid op het eiland om de hoofdstad te bezoeken. Zo ging hij wandelen in Calle La Noria en bezocht hij een plaatselijke bar. Hij genoot werkelijk met volle teugen van ieder vrij moment. Overal waar hij kwam werd hij toegejuicht en anticipeerde hij steeds met een vriendelijk gebaar.

De dag nadien was de steracteur om negen uur ’s morgens present in de buurt van Nyx de Llano del Moro in La Laguna waar een volgende scene moest worden ingeblikt. Net iets voor Rambo; een scene vol geweld en knetterend geweervuur en meedogenloze omstandigheden in de tijdsgeest van de film werden er aan de opnamen toegevoegd.
Het is nauwelijks gestopt met regenen als Stallone zich nadien klaarmaakt op de set voor het kerkplein in de buurt van El Rosario. Een andere opname.

En zo gaat het verder, bijna een maand lang werden personeel, materieel en voertuigen van her naar der verplaatst om elke keer opnieuw, de beste shoots te kunnen inblikken. Op deze manier heeft Sylvester Stallone het leven op het eiland leren kennen zoals het is. En hij genoot ervan.

We onthouden vooral dat Sylvester ‘Sly’ Stallone zeer enthousiast en vriendelijk was voor pers en fotografen. Zo verscheen hij telkens met een glimlach en met een omhoog gestoken hand op elke foto.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

OVERDAAD SCHAADT

BOFFEN EN BLAZEN…

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

CANARISCHE VECHTSPORT

BLADWIJZER

SEB LEESON LEGAL GROUP