dinsdag, oktober 3, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsVALSE BERICHTEN OVER IMMIGRANTEN

VALSE BERICHTEN OVER IMMIGRANTEN

De president van de Canarische Eilanden, Ángel Víctor Torres bekritiseert de valse, opruiende en zeer gevaarlijke berichten die de immigratie koppelt aan een groter aantal COVID-19-infecties dan in werkelijkheid het geval is. Dat deed hij in een plenaire vergadering van het parlement.
Vooral hetgeen er op sociale media wordt verspreid ligt heel ver van de waarheid en is veelal mensonterend.

Hij gaf aan dat van de 21.069 positieve gevallen die tot 30 november om 14.00 uur op de Canarische Eilanden werden ontdekt, de positieve gevallen onder de migranten niet eens 4% bereikt.
Hij benadrukte ook dat de regering van de Canarische Eilanden als eerste heeft geanticipeerd op het protocol door PCR-tests uit te voeren op deze mensen en dat ze bij besmetting onmiddellijk in quarantaine werden geplaatst in een ziekenhuis.

Hij feliciteerde het ministerie van Volksgezondheid naar aanleiding van besmettingsgevallen die onder migranten werden ontdekt.
Hij bewonderde de steun die justitie maandag heeft gegeven voor een verslag van de regeringsdelegatie, omdat er op dit gebied een juridisch vacuüm bestaat.
De rechtbank heeft bevestigd dat het ministerie van Binnenlandse Zaken en 72 uur daarna, het ministerie van Integratie, Sociale Zekerheid en Migratie moet zijn die zich met deze situaties moeten bezighouden, hoewel dat departement onderbemand is om deze kritieke situatie in goede banen te leiden.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

IK KOM ERAAN

WIJ ZIJN DE PINEUT

VERDRINKINGEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

KLEINE POTJES

BOFFEN EN BLAZEN…

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

REISKOFFER KLAAR?

WANORDE