donderdag, februari 22, 2024
HomeBlogNieuwsVACCINATIEWEBSITE CRASHT
spot_img

VACCINATIEWEBSITE CRASHT

Het Canarische Ministerie van Volksgezondheid heeft de bevolking uitgenodigd om via het internet een vaccinatie aan te vragen, maar de computerapplicatie van de overheid kon de toeloop van de aanvragen niet aan en is in de loop van de dag uitgevallen. Desondanks zijn er toch 30.000 verzoeken verwerkt van inwoners ouder dan 16 jaar. Deze mensen ontvingen een bericht met hun vaccinatiedatum, locatie en het voorziene uur van de inenting.

De vaccinatiecampagne tegen het coronavirus op de eilanden vordert gestadig doordat de vaccinatievoorraden tijdig worden aangevuld. De oproep om zich te laten vaccineren was succesvol na een oproep door de overheid om zich tegen het coronavirus te laten vaccineren. Daartoe moesten persoonlijke gegevens en een telefoonnummer worden ingegeven op canariassevacuna.com om zich te laten registreren.

Meer dan 30 000 belangstellenden kregen toegang tot het platform waarbij het verzoek werd geregulariseerd. Na 22.00 uur kon de website het aantal aanvragen niet meer verwerken en crashte het onlineplatform.

De grote belangstelling is een bewijs dat de overgrote meerderheid van de Canarische bevolking zich wil laten vaccineren.
Tot afgelopen zondag hebben 306.587 mensen op de eilanden twee prikken ontvangen, wat neerkomt op meer dan 16% van de doelbevolking (1.871.033 mensen), terwijl 673.031 inwoners ten minste één dosis kregen toegediend, dit is bijna 36%.

President van de Canarische Eilanden, Ángel Víctor Torres, hoopte dat de helft van de doelbevolking op de archipel tegen eind juni zou zijn gevaccineerd. Dat leek eerder niet haalbaar, maar nu lijkt het erop dat de vaccinatiecampagne sneller kan verlopen omdat er 100.000 vaccins per week aan Canarias zullen worden geleverd, na een periode van stiefmoederlijke behandeling door de nationale overheid.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

WEBCAM SANTA CRUZ

WEBCAM BAJAMAR

HET CANARISCHE DIALECT

spot_img