maandag, juli 22, 2024
HomeBlogNieuwsVACCINATIES OP DE CANARISCHE EILANDEN
SEB LEESON LEGAL GROUP

VACCINATIES OP DE CANARISCHE EILANDEN

Wetenschappers gaan ervan uit dat de coronabesmettingen zullen afnemen naarmate het aantal COVID-19-vaccinaties stijgt. Op de Canarische Eilanden werden er reeds 450.000 dosissen toegediend, waarbij 120.000 mensen (6,41%) een tweede prik werden gezet. Op de archipel worden dagelijks 15.000 tot 17.000 mensen gevaccineerd.

De president van de Canarische Eilanden, Ángel Víctor Torres verwacht minimum 70% van de economie te herstellen in 2021 dankzij dit vaccinatieritme. Het doel moet bereikt worden vóór het einde van het jaar.
Er zijn op de archipel een 250-tal vaccinatieplaatsen en dit aantal zal nog verhoogd worden om het uiteindelijke doel te bereiken. Torres doet ook een oproep aan de bevolking om zich massaal te laten vaccineren, daar dit de enige oplossing om de economie te redden. Zelfs na één dosis heeft men reeds voor 70% immuniteit.

Ondanks de problemen met de leveringen van de vaccins en de perikelen met het AstraZenica-vaccin en de terugname van alle dosissen door Johnson & Johnson wil de meerderheid van de Canarische bevolking gevaccineerd worden.
Om de bevolking in deze overgangsperiode te helpen is de tijdelijke werkloosheid (ERTE) met drie maanden verlengd en heeft de centrale regering, onder de leiding van President Pedro Sánchez, een moratorium op de huurprijzen geplaatst en opschorting van woonstuitzettingen tijdelijk verboden.

De vaccins worden door de nationale regering verdeeld à rato van de leeftijd en leeftijdsgroepen van de bevolking. Door het feit dat de Canarische Eilanden gemiddeld een oudere bevolking hebben dan andere Spaanse regio’s is het normaal dat een groot aantal vaccins in eerste instantie naar deze regio worden gestuurd.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

VLUCHT NAAR TENERIFE

TENERIFE VOOR KINDEREN

- Reclame -

COLUMN KIM

KLEINE POTJES

KAMER NUMMER 100

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

GOEDKOPER REIZEN

PLAYA LAS TERESITAS

SEB LEESON LEGAL GROUP