dinsdag, juli 23, 2024
HomeBlogColumn GuyVACCINATIE TEGEN RODDELS
SEB LEESON LEGAL GROUP

VACCINATIE TEGEN RODDELS

Wat is er mis met sociale media? Het antwoord luidt: niets, op voorwaarde dat het sociaal gebruikt wordt. Het lijkt op een onzinnige intro, maar dat is het niet.
Nooit eerder in de geschiedenis werd de mogelijkheid geboden om te communiceren met mensen op duizenden kilometer afstand zonder enige moeite. Je hoeft enkel te beschikken over een multimedia-apparaat en over een internetverbinding en de hele wereld ligt binnen handbereik.

Vanaf dat moment kunnen we genieten van de vele voordelen van het net en vooral van de anonimiteit van de sociale media. Zeg zelf, sociale media hebben een belangrijke invloed op de samenleving en geeft bovendien elkeen de kans om eigen boodschappen de wereld rond te sturen en boodschappen van anderen te ontvangen.
Het begint te verkeren als je begint te reageren op elk geluidje dat elke keer een nieuw berichtje aankondigt, maar dat is persoonlijk.

Emotionele chantage

Wat ik hier kwijt wil is dat sociale media bol staan van de leugens en dat de waarheid veelal geweld wordt aangedaan. Bewust of onbewust. Neem nu de productcampagnes waarbij geschenken worden beloofd als een topic wordt gedeeld.
Waarom wordt er gelogen op sociale media? Mensen die eerlijk zijn riskeren geïsoleerd te geraken omdat ze zonder angst precies zeggen wat ze denken. Wie zijn ziel niet blootlegt liegt en dat is menselijk. Zo menselijk dat liegen een begrip wordt en handig wordt gebruikt om te profiteren op sociaal en op emotioneel niveau.

Van horen zeggen

Op sociale media zijn veel mensen aanwezig die zich anders – lees: mooier – willen voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Een uiterste categorie zijn de nepprofielen van mensen die zich helemaal niet willen blootgeven maar wel willen genieten van alle aanbod.
En dan heb je nog de na-apers. Diegenen die het hebben gehoord van anderen die het op hun beurt ook gehoord hebben van anderen. De verhalen dikken zich keer per keer aan en ontsieren de waarheidsbarometer van de virtuele media. Leugens en onwaarheden worden versterkt door er massaal verontwaardigd op te reageren. Dat is meer dan eens gebleken gedurende de voorbije coronapandemie. En hoe reageer je daar best op?

Spuitje

Tegen sociale media kun je geen gelijk halen en daarom reageer je best niet op fake news, alhoewel de drang om te reageren groot kan zijn. Onthou dat elke vorm van aandacht, dus ook van de reactie, het bereik vergroot van een leugenachtige topic.
Dus moeten we de oplossing zoeken in de farmaceutische wereld en een geneesmiddel aanbevelen die de antilichamen tegen roddels en onwaarheden tegenwerkt. Een spuitje dan maar …!

De oplossing

Vaccineren geeft een goede en veilige bescherming tegen infectieziekten.
Charlavax is speciaal ontwikkeld om je lichaam adequaat te beschermen tegen de overdracht van virussen of bacteriën van mensen die door ‘roddelen’ zijn besmet.
Dit vaccin activeert het afweersysteem en maakt de imuumrespons actief. Het is een geweldig efficiënt vaccin dat je sterkt tegen opzettelijk verspreide onwaarheden.

Verklikkers van het afweersysteem patrouilleren voortdurend en zijn op zoek in het besmette lichaam naar verdachte cellen. Als ze een ziektekiem ontdekken, alarmeren ze meteen het afweersysteem dat de B-cellen en T-cellen uitstuurt om indringers te lijf gaan.

Er worden geen bijwerkingen waargenomen. Enkel vaccineren indien de patiënt een hoge risicofactor op een roddelbesmetting vertoont.

Research en developement Devorex®

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP