woensdag, september 29, 2021
spot_img
HomeBlogWeetjesTV-KIJKEN OP TENERIFE

TV-KIJKEN OP TENERIFE

Uit ondervinding weten we dat mensen die graag tv kijken op Tenerife niet altijd weten waar ze de programmering van de verschillende zenders moeten halen. Je stapt hier niet direct naar een dagbladwinkel om een magazine te kopen waarin alle tv-uitzendingen zijn verzameld.

Voor ieders gemak zetten wij hieronder twee links. Eén klik en je ziet wat je moet zien.
🇧🇪 Programma’s – Overzicht Belgische programmatie

🇳🇱 Programma’s – Overzicht Nederlandse programmatie

Veel kijkgenot …!

Wil je weten hoe je TV kan kijken op Tenerife, klik dan HIER

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

COLUMN KIM

BOFFEN EN BLAZEN…

KAMER NUMMER 100

- Reclame -spot_img

WEETJES

HARD ROCK HOTEL

MEER DAN 26.000 LEDEN

ZONNECRÈME VERPLICHT