donderdag, februari 22, 2024
HomeBlogNieuwsTUI VERTROUWT OP DE ZOMER
spot_img

TUI VERTROUWT OP DE ZOMER

De reissector heeft zijn vertrouwen uitgesproken in een vergadering die was belegd met minister Yaiza Castilla waarin de belangrijkste toeristische bedrijven hun plannen voor de korte en middellange termijn te kennen hebben gegeven.
TUI heeft vertrouwen in de heropleving van reizen naar de Canarische Eilanden vanaf deze zomer.

De CEO en financieel directeur van TUI, Sebastian Ebel, benadrukte dat de uitstekende corona-aanpak en de veiligheid op de Canarische Eilanden gewaardeerd worden bij haar klanten en benadrukt dat daardoor de kans bestaat dat Canarias vanaf maart opnieuw een gegeerde toeristische bestemming wordt.
Bij deze ontmoeting waren ook de directeur van TUI voor de Canarische Eilanden, Kaapverdië en West-Afrika, Linda Phelps, en de directeur van Promotur Tourism Canary Islands, José Juan Lorenzo, aanwezig.

De vertegenwoordiger van de grootste toerismegroep ter wereld benadrukte dat de Canarische archipel de internationale bestemming is die eerst in trek komt omwille van een gecoördineerde inspanning van zowel de regering als van de toeristische bedrijven, waardoor de eilanden een toegevoegde waarde hebben gekregen. Het reizen is daardoor veilig en aantrekkelijk geworden, ook voor de toeristische instroom vanaf het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, de landen met het grootste marktaandeel.

Zonder de boekingsgegevens te specificeren van de verschillende markten waarop TUI actief is, weet het bedrijf dat gezinnen door de coronamaatregelen en de reisbeperkingen in de verschillende Europese landen de nodige budgetten hebben bijeengespaard en nu bereid zijn om te investeren in vakantie.
Aangemoedigd door de vaccinaties en door het gebruikt van gezondheidspasjes worden de komende maanden een revival verwacht binnen de reissector. Mede door de subsidie van de Canarische regering die voorziet in een bijdrage van vier euro per bezette vliegtuigstoel.

In 2019, vóór de pandemie vervoerde TUI 2,5 miljoen toeristen naar de Canarische Eilanden vanuit Duitsland, België, Nederland en de Scandinavische landen.
Het passagiersvolume van de luchtvaartmaatschappijen van de TUI-groep lag in het coronajaar 2020 ruim 72% lager dan in het voorgaande jaar.

Foto: Tom de Clerck

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

MEER DAN 29.000 LEDEN

GELUK OP EEN EILAND

IK KOM ERAAN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img