dinsdag, april 23, 2024
HomeBlogNieuwsTUI BLIJFT TOERISTEN VERVOEREN
spot_img

TUI BLIJFT TOERISTEN VERVOEREN

Na de bekendmaking van de nieuwe maatregelen waarbij toeristen niet meer in groten getale naar Tenerife kunnen afreizen omwille van de beperkingen die onlangs werden uitgevaardigd, wordt de vraag gesteld of er wel voldoende vluchten van en naar Tenerife zullen doorgaan in de periode voor, gedurende en na de kerst- en nieuwjaarsperiode.

De president van de Canarische Eilanden, Ángel Víctor Torres, en de minister van Toerisme, Yaiza Castilla, hebben een ontmoeting gehad met de directeur van de touroperator TUI om hem te informeren over de nieuwe maatregelen die op de eilanden zijn genomen om de volksgezondheid te garanderen.
TUI heeft een statement gemaakt en beloofde de Canarische regering zijn goede intenties en verwacht deze maand 100.000 toeristen te vervoeren.
De Canarische Eilanden zijn momenteel van groot belang voor de Europese klanten die de archipel kiezen als dichtste Europese regio met een subtropisch klimaat.

Volgens de CEO van Hotels & Resorts, Cruises, Destination Experiences en Contracting van TUI, Sebastian Ebel, is de prognose van de toeristische activiteit met de Canarische Eilanden in december om 100.000 mensen te vervoeren van en naar de Canarische Eilanden, een cijfer dat tussen 60 en 70% ligt van het gebruikelijk normaal in omstandigheden zonder COVID-19-pandemie.

De bijeenkomst, die in het kader van de samenwerking tussen de toeristische touroperator en de regering van de Canarische Eilanden werd gehouden, had tot doel de situatie op de eilanden uit te leggen. Op de hoogte te blijven van de meest recente besluiten die van invloed zijn op de mobiliteit, van de voorwaarden voor het betreden van de archipel en van de internationale toeristische situatie is voor de Duitse touroperator belangrijke informatie.

Ángel Víctor Torres heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om uitleg te geven over de nieuwe, meer restrictieve maatregelen die vanaf vrijdag om middernacht op Tenerife zullen worden toegepast, waarvoor de autonome wet inzake dringende maatregelen voor het toerisme van toepassing zal blijven.

In dit deel werd duidelijk gesteld dat de regel van de gezondheidscontroles door de COVID-19 voor Tenerife, die van toepassing is van zaterdag 19 december tot en met 1 januari 2021, niet van toepassing is voor toeristen die gebruik maken van de gereglementeerde logiesverstrekkende handelszaken en naar Tenerife mogen blijven komen met een negatieve PCR-test of antigeentest voor een verblijf in een gereglementeerd toeristisch etablissement.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img