donderdag, juni 24, 2021
spot_img
HomeBlogNieuwsTOERISTISCHE RECLAMECAMPAGNES OP TV

TOERISTISCHE RECLAMECAMPAGNES OP TV

Tenerife is gestart met een promotiecampagne op negentien tv-stations in meer dan vijftien Europese landen, met als doel om het eiland in de toeristische kijker te plaatsen. In prime time worden de subtropische beelden op Europese kijkers losgelaten. Unieke en verleidende toeristische toppers, zoals natuur, gastronomie, kustvermaak en het klimaat, worden sterk uitgelicht, om toeristen te overtuigen naar Tenerife te reizen gedurende de zomervakantie.
De actie wordt gevoerd op de meest populaire zenduren van diverse tv-stations in Polen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Denemarken, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, Luxemburg, Roemenië, Frankrijk, België en Spanje zelf.

De voorzitter van de eilandregering op Tenerife, Pedro Martin, legde uit dat deze campagne deel uitmaakt van de nieuwe strategie voor de promotie en positionering van de reisbestemming, waarmee Tenerife de aandacht wil trekken van degenen die nog twijfelen over een zonnige vakantiebestemming.
Eilandvoorzitter Pedro Martín reageerde tevreden op de voorlopige publicitaire resultaten, die naar zijn zeggen, de vooropgezette verwachtingen reeds hebben overtroffen.

De analyse en het onderzoek die de overheid uitvoerde in een dertigtal emitterende landen, geven aan dat Tenerife in Duitsland een weinig bekende bestemming is, alhoewel tienduizenden Duitsers de weg naar Tenerife reeds hebben gevondenen. Daarom wordt er ingezet op een krachtige campagne.
De verleiding moet zo groot zijn, zodat de kijker een de potentiële bezoeker wordt, die staat te popelen om op reis te gaan, na meer dan een jaar van pandemie, en uiteraard de juiste reisbestemming kiest.
Door het verleidelijk en subtropische reclamefilmpje en de verscheidenheid van het toeristische aanbod, moet Tenerife dé juiste keuze worden.

Maar naast Duitsland zijn er nog andere bestemmingen in Midden- en Noord-Europa waar Tenerife aanwezigheid wil zijn. Meer dan de helft van de Europese lidstaten krijgt Tenerife in de huiskamer aangeboden via een populair medium.

In Polen is POLSAT de particuliere televisiezender met het grootste kijkerspubliek. Op 1 juni liet het station in het tv-journaal real time-beelden zien van de ruwe kust nabij Kolobrzeg met onmiddellijk daarna vergelijkende en verrassende beelden van zonovergoten kustgebieden op Tenerife. Een godsgeschenk voor een toeristische promotie.

Het reclamefilmpje toont de opvallende kenmerken van het eiland, zoals de hoogste vulkaan van Spanje, de natuurparken, de verscheidenheid van de kustgebieden, sportbeoefening en stranden. Het filmpje sluit af met een humoristische scene waarin iemand vraagt om een stukje Tenerife te ruilen.

Naast POLSAT in Polen, en de Duitse RTL, N-TV, SAT.1, KABEL 1 of Wetter-Online, wordt deze promotiecampagne gevoerd op de Oostenrijkse zenders Puls4 en Atv, het Zwitserse Schweizer Wetterfernsehen/Meteonews, het Nederlandse Talpa en RTL Nederland, het Deense DRTV; het Tsjechische Ceska Televise, het Zweedse TV4; het Roemeense Travel TIPS/Mihai Jurca; het Franse TF1; de Belgische RTBF; het Luxemburgse RTL en het wordt ook uitgezonden in Spanje op het autonome kanaal van Catalonië, TV3.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

MIJN MOMENT

VLIEGEN NAAR TENERIFE

BESTE KLIMAAT TER WERELD

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

ZEVEN VUURTORENS

GEVAARLIJKE KWALLEN

ADEJE TOP