You are here:Home-Blog-Weetjes-TNT MAGAZINE DECEMBER 2019

TNT MAGAZINE DECEMBER 2019

Het nieuwe TNT MAGAZINE van december 2019 is verschenen.

       Momenteel kun je deze enkel online lezen vanaf deze plek.

Later komt de downloadversie online in de SHOP van deze website.

Lees HIER het nieuwe TNT-boekje.

Door |2019-11-28T09:05:50+01:00december 1st, 2019|Categorieën: Blog, Weetjes|Tags: , , , |0 Reacties

Over de auteur:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Geef een reactie