zondag, april 14, 2024
HomeBlogNieuwsTENERIFE ZET ALLES OP ALLES
spot_img

TENERIFE ZET ALLES OP ALLES

De eilandregering, Cabildo de Tenerife, start via zijn departement, Turismo de Tenerife, een intensief actieprogramma waarbij Tenerife gepromoot wordt op Noord-Amerikaanse, Britse, Duitse en Oostenrijkse toeristische platformen. Om aan de doelstellingen te voldoen en om de promotiecampagne een boost te geven zal een regeringsdelegatie, samen met een aantal bedrijven die verbonden zijn met de toeristische sector naar de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk reizen.

Op deze manier laat de Tenerfiaanse regering de diversiteit van het eiland zien aan 340 reisagentschappen en touroperators in Noord-Amerika, aan ruim 200 actoren in de toeristische sector in Duitsland en aan 150 in het Verenigd Koninkrijk.
De westelijke Canarische provincie, bestaand uit Tenerife, La Palma, La Gomera en El Hierro wordt ook in het zonlicht geplaatst in twee seminaries die doorgaan in Sevilla en Malaga en waaraan meer dan tweehonderd reisagentschappen deelnemen.

Niet meer, maar beter

Deze acties maken deel uit van het plan om het profiel van de reizigers van de bestemming te internationaliseren en te diversifiëren. Daarnaast neemt het eiland ook deel aan verschillende conferenties, zoals die van ’s werelds belangrijkste vereniging van luxe reisbureaus, Virtuoso, die onlangs in Canada werden gehouden.

President Pedro Martín wijst erop dat het niet de bedoeling is om het aantal toeristen te verhogen, maar wel om te zorgen voor beter kwaliteitstoerisme dat een grotere economische impact genereert.

Premiumreizen

Een delegatie van Tenerife, bestaande uit technisch personeel van Turismo de Tenerife en een vijftiental geassocieerde bedrijven, reisde naar New York, Philadelphia en Washington DC om aan bijna 240 agentschappen het ruime aanbod van producten, ervaringen en diensten van de bestemming te tonen.  Dit is de tweede roadshow naar de Verenigde Staten die het eiland in zes maanden organiseert, met als doel de vraag naar bezoekers te vergroten. Er zij op gewezen dat United Airlines in juni 2022 zijn rechtstreekse verbinding met Tenerife heeft hervat en waarmee ruim 8.000 vliegtuigstoelen naar Tenerife worden aangeboden.

Deze reis valt samen met de deelname van Tenerife Toerisme aan de conferentie inzake investeringen van Turespaña in Mallorca voor de Amerikaanse en Canadese markt waarbij een ontmoeting is geregeld met 75 reisagenten die gespecialiseerd zijn in premiumreizen.

De halve wereld rond

De promotiecampagne wordt gevolgd door een reis naar Duitsland en Oostenrijk met voorstellingen in Wenen, Neurenberg, Dresden en Berlijn, waar naar verwachting meer dan 200 reisagenten de presentaties over Tenerife zullen bijwonen.
Soortgelijke acties zullen plaatsvinden in Manchester, Glasgow en Londen (Verenigd Koninkrijk), met de deelname van acht geassocieerde bedrijven die de gelegenheid zullen hebben om in totaal 150 reisagenten te ontmoeten.

Eerder ging Tenerife Toerisme naar Montreal en Toronto, waar het ontmoetingen had met ruim honderd reisagenten die deel uitmaken van het Virtuoso-netwerk. Dit zijn professionals met een profiel dat gericht is op gepersonaliseerde reizen met een toegevoegde waarde die wordt gekenmerkt door de ervaring en het professionalisme van de dienstverlening.

Seminaries

In mei zal de delegatie van Tenerife Turismo zijn brede gamma en complete aanbod van producten en diensten voor het toeristisch topsegment presenteren tijdens een professionele bijeenkomst samen met de Andalusische Federatie van Reisbureaus.
Er worden twee seminaries gehouden; een in Sevilla en een tweede in Malaga.

Reisagenten zullen kennis kunnen maken met de diversiteit van faciliteiten, diensten en ervaringen die de bestemming Tenerife biedt, inclusief acht van de beste hotels en resorts. Tenerife bezit binnen de Europese reissector een groot gamma van luxueuze accommodatie en moet dit aan de rest van de wereld zo goed mogelijk presenteren.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

KERST OP TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img