woensdag, oktober 5, 2022
spot_img
HomeBlogWeetjesTENERIFE CONNECT

TENERIFE CONNECT

Vanaf het moment dat je Tenerife hebt ingezwolgen wil je er alles over weten. Of toch, zoveel mogelijk en daarom ga je op zoek naar webstekken waar dat mooie eiland in geuren en kleuren wordt beschreven en voorgesteld. Niet alleen op sociale media is het eiland erg in trek ook in de reisbestemmingen is het 2000 vierkante kilometer grote deeleiland van de Canarische archipel razend populair en staat het daardoor in de top drie van alle vakantielanden.

Hoeveel keer heb je zelf internetzoekopdrachten gebruikt om iets terug te vinden over of van Tenerife? Ik ken het antwoord; tientallen keren. Om finaal tot de constatatie te komen dat je niet onmiddellijk vindt wat je zoekt of je moet verschillende zoekopdrachten na elkaar gebruiken. 
Frustrerend, zeg wel. Sommigen vonden zelfs dat Tenerife centraal op de wereldbol moest geplaatst worden. Niet omdat Tenerife het geografische centrum van de wereld is maar omdat dit vakantie-eiland door de vele miljoenen bezoekers per jaar als favoriete vakantiebestemming wordt aangestipt.

Deze behoefte om alles en iedereen te linken aan Tenerife, met inbegrip van grote en kleine commerciële uitbatingen én het sociaal toerisme was bijzonder groot en daarom is men op zoek gegaan naar toepassingen die Facebook en andere sociale media ruim overtreffen.
Op het exclusief webplatform Tenerife Connect zijn ruimte en mogelijkheid aanwezig om dit te realiseren en dit is uniek, zowel in diversiteit van de mogelijkheden als in de kwantiteit van het aanbod.

Tenerife Connect is ontstaan uit het enorme succes van verschillende Tenerifegroepen en dito pagina’s op Facebook. Deze groepen zijn in een korte tijd snel gegroeid met duizenden leden en de pagina’s werden dagelijks door heel veel mensen geraadpleegd.
De discussies op een Facebookforum tussen de leden verloopt niet altijd stereotiep en de vele vragen die een antwoord verdienen zijn dagelijks kost. Maar na verloop van tijd vind je van deze informatie niets meer terug.
Tenerife en het uitgebreid gevarieerd assortiment dat het eiland voorschotelt kun je nergens gezamenlijk aanbieden, daarvoor is dat gegeven is te complex. Mede door de beperkte mogelijkheden die door Facebook wordt aangeboden was het uitkijken naar een platform waarop de verschillende criteria duidelijk en zichtbaar blijven staan en niet verdwijnen in een diepe duisternis.

De website is gratis te raadplegen maar door lid te worden kun je deelnemen op alle interactieve plekken op dit platform. Bovendien ontvang je op regelmatige basis een nieuwsbrief met de laatste weetjes over Tenerife!

Op de website staan Weerbericht – Kalender – Forum – Immobiliën – Blog – Shop en Info als hoofdblokken.
Op de blog staan artikels die gecatalogeerd zijn onder Columns, Cultuur, Daguitstappen, Gastronomie, Geschiedenis, Klimaat, Korte Berichten, Video’s en Weetjes.
Op het forum hebben we het over Eten en Drinken, Jobs en werken, Spaans Leren, Vastgoed huur en verhuur (door particulieren), Vastgoed koop en verkoop (door particulieren), Wandelen en Fietsen, Weer en Radar en er staat zelfs een heuse zoekertjessite.

De kalender toont waar evenementen en activiteiten worden georganiseerd met directe links naar markten en events.
De immobiliënsite voor professionelen staat voor een heuse directory waar de bezoekers onmiddellijk de professionele vastgoedmarkt terugvinden en zonder omwegen met specialisten worden verbonden.

Uiteraard is Nederlands de voertaal waar de gebruikers binnen hun eigen taalgemeenschap zich kunnen manifesteren rond alle onderwerpen waarin Tenerife centraal staat.

Je wordt lid door eenvoudig een gebruikersnaam en een geldig e-mailadres te gebruiken om zich aan te melden en in te loggen. Daarna krijg je een e-mail toegestuurd met een login. Dan pas kun je je ding doen en kun je ook een eigen wachtwoord aanmaken.
Er staan voldoende toepassingen om het platform te verkennen en om rond te neuzen. Gratis, er is geen enkele kost aan verbonden; alles verloopt eerlijk en transparant.

De initiatiefnemers zullen in de toekomst nog meer tijd investeren om Tenerife Connect blijvend te ontwikkelen, om nieuwe opties en updates te plaatsen, maar vooral om deze site multifunctioneel verder te ontwikkelen.

Een website die de lading dekt en alles onder één dak brengt; de vraag, het aanbod en het antwoord.

De website staat HIER. Eenvoud is er troef.
Word gratis lid en bekijk het eens van dichterbij … pas daarna heb je recht van spreken. 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikelKORTE BERICHTEN (139)
Volgend artikelKORTE BERICHTEN (140)
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

OVERDAAD SCHAADT

- Reclame -spot_img

WEETJES