dinsdag, oktober 3, 2023
spot_img
HomeBlogWeetjesTENERIFE CONNECT – NA VIJF JAAR

TENERIFE CONNECT – NA VIJF JAAR

Vanaf het moment dat je verliefd bent geworden op Tenerife wil je er alles over weten. Of toch, zoveel mogelijk en daarom ga je op zoek naar websites waar het mooie eiland in geuren en kleuren wordt voorgesteld. Niet alleen op sociale media is het eiland erg in trek ook bij de reisagentschappen en touroperators is het tweeduizend vierkante kilometer grote Canarische eiland razend populair en staat het daardoor aan de top van alle vakantiebestemmingen.

Hoeveel keer wordt er een internetzoekopdracht gebruikt om iets terug te vinden over Tenerife? Het antwoord is; tientallen keren. En dan nog vind je niet alles terug wat je echt aan het zoeken bent. Dit kan echt frustrerend zijn. 

De behoefte om alles en iedereen te linken aan Tenerife, met inbegrip van grote en kleine commerciële uitbatingen én het sociaal toerisme was bijzonder groot en daarom is men op zoek gegaan naar toepassingen die Facebook en andere sociale media ruim overtreffen. Om complementair te zijn aan de informatiedeling heeft Tenerife Connect vijf jaar geleden zijn website online gezet.  

Interessant en relevant

Tenerife Connect is ontstaan uit het enorme succes van diverse sociale mediaplatformen waarop discussies niet altijd stereotiep verliepen, vragen niet altijd consequent werden beantwoord en waar veelal nodeloze discussies worden gevoerd. 
Tenerife en het uitgebreid gevarieerd assortiment dat het eiland voorschotelt kun je nergens gezamenlijk aanbieden, daarvoor is dat gegeven is te complex. Mede door de beperkte mogelijkheden die sociale media aanbieden was het uitkijken naar een website waarop interessante en relevante informatie transparant wordt gepubliceerd en waar bruikbare informatie snel kan worden geraadpleegd.

Nieuws uit Tenerife

Vijf jaar later is de website uitgegroeid tot een encyclopedie over Tenerife. Meer dan 2.400 artikels verhalen een onderwerp, eigen aan het grootste der Canarische Eilanden en onthullen een schat aan informatie voor wie zich heeft vastgebeten in een subtropisch eiland. Niet alleen de gebruiken en tradities worden belicht, maar ook de geschiedenis, de gastronomie, het klimaat, fauna en flora, vrijetijdsbesteding. Dagelijks verschijnt er een of meerdere nieuwsartikels over het eiland.

Het Tenerife Magazine

Een belangrijke bijdrage die na drie jaar bestaan werd toegevoegd is het leuke TENERIFE MAGAZINE, dat telkens verschijnt op de eerste dag van elke maand. Een magazine om U tegen te zeggen, boordevol informatie en weetjes, volledig in het Nederlands en voorzien van leuke artikels en mooie foto’s. Het tijdschrift wordt vooral niet overladen met reclameboodschappen, wat een rustige inkijk oplevert voor de lezers.

Drie miljoen kliks per jaar

De initiatiefnemers zullen in de toekomst nog meer tijd investeren om Tenerife Connect blijvend te ontwikkelen, om nieuwe opties en updates te plaatsen, maar vooral om deze website multifunctioneel verder te ontwikkelen.

Een website die de lading dekt en alles onder één dak brengt; de vraag, het aanbod en het antwoord. Vooral de drie miljoen kliks die de website jaarlijks door bezoekers wordt toebedeeld, is het resultaat van tevredenheid van bezoeker, die elke keer opnieuw, op zoek gaan naar nieuws en feiten.

De website staat HIER. Eenvoud is er troef. Wanneer je je inschrijft, ontvang je de nieuwsbrief boordevol informatie.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

LORO PARQUE

TERUG NAAR BELGIË