vrijdag, juli 1, 2022
spot_img
HomeBlogNieuwsTENERIFE AANTREKKELIJKE PAASBESTEMMING

TENERIFE AANTREKKELIJKE PAASBESTEMMING

De komst van het vaccin tegen het COVID-19-virus en de boosterprikken hebben veel mensen hoop gegeven om in 2022 weer op reis te gaan. Veel Europese reisbestemmingen zijn weer hot nadat is gebleken dat de coronavarianten minder ziek maken. De bestuurlijke overheden van vooral toeristische reisbestemmingen, versoepelen het coronabeleid en de daarbij horende maatregelen en merken een revival van de toeristische sector.

Volgens zoekopdrachten op de website van het online reisbureau e-Dreams behoren Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote tot de meest gewilde bestemmingen voor toeristen uit binnen- en buitenland. De ontelbare inentingen tegen het coronavirus en de versoepelde maatregelen hebben de boekingen voor de paasperiode duidelijk gestimuleerd.

Op het Spaanse grondgebied zetten toeristen in op zon- en strandbestemmingen op zoek naar ontspanning en rust. Vooral de grootste vier der Canarische Eilanden liggen goed in de markt en staan bovenaan de ranking van de gezochte vakantielocaties.
Ook andere locaties zoals Palma de Mallorca, Sevilla, Madrid, Fuerteventura, Barcelona en Ibiza zijn opgenomen in de lijst van de 20 meest gezochte Spaanse reissteden. Dit is een duidelijke bevestiging van de stijgende trend die begon in de paasvakantie 2021.

Wat de zoekopdrachten van internationale reizigers betreft zien we een duidelijke voorkeur.
Zweden willen zon en zee opzoeken in Malaga, Alicante, Palma de Mallorca, Gran Canaria en Barcelona.
De Engelsen kiezen voor vluchten naar Tenerife, Alicante, Malaga, Lanzarote en Barcelona.
De Duitsers kiezen voor Palma de Mallorca, Tenerife, Gran Canaria en Fuerteventura terwijl Italianen kiezen voor Barcelona, Tenerife en Madrid.
Fransen, Belgen en Nederlanders kiezen voor Tenerife en bij uitbreiding de Canarische Eilanden.
Tenerife komt als reisbestemming meermaals voor bij overige Europese nationaliteiten. Dat geeft de burger moed.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

GOEDKOOP VLIEGEN

AANGIFTE VERHUURINKOMSTEN

VLUCHT NAAR TENERIFE